Alla inlägg den 25 juli 2010

Av Maria - 25 juli 2010 17:49

I går när jag skulle bädda en säng på jobbet så snäppte det till i axeln och jag trodde först jag stampat på en gren eller nåt. men det var axeln som lät, det hände nåt weird med den och jag fick stappla tillbaks till grupplokalen. skulle köra maten, men kom inte ens in i bilen och fick smärtstillande av christina men jag blev mest trött av den. pappa och ola fick hämta upp mig och sjukanmäla mig resten av dagen. sen dess har jag mest gått runt som en invalid här hemma. gör så sinnesjukt ont!!

tar en kvart att komma upp och ner ur sängen och när jag skulle klä på mig i morse. ja, det skulle filmats!! såg inte klok ut och det tog en timme innan jag kommit i allt.

och dom andra här hemma har mkt roligt åt mig. krokås "ringaren i notredam".

Har tiggt citodon av persson men dom hjälper bara sådär. och jag hoppas VERKLIGEN att det går över snart.

får vara hemma i morron med. Men jag har verkligen inte råd att bli sjukskriven mitt i alltihopa!!!!

sjukt jobbigt är det...=(


i övrigt bara flyter det på. dagarna bara försvinner. har slutat med lyrican för cirka 2 veckor sedan (igen) för jag orkar inte med alla biverkningar. har inte haft huvudvärk en enda dag sen dess, och dessutom gått ner 4 kg.

känner jag mig själv rätt så kommer jag gå ner mig igen och börja med dom IGEN. men jag ska verkligen försöka vara utan dom. så trött på att vara beroende av mediciner för mitt välbefinnande.

jag ska ge det en chans. men veckan har varit lite ostabil. varit grinig,gnällig,sur,osocial och torsdagens händelse när jag skulle käka med magnus fick humöret att sjunka ännu lägre.

JÄVLA SVARTSJUKA FRUNTIMMER!!!!!!!!!!!!

Om det tar slut med någon, eller den personen inte vill ha en. inte FAN håller man på att tracka killens nya tjej!!! JAG har inte gjort nåt. jag vara bara en en flicka som råkade träffa en pojke. och tycke uppstod. också ska DU förstöra allting innan det ens har börjat.

helt galet.


ska ta en citodon till nu och fösöka kravla mig ner i liggandes stälng framför tvn på nåt sätt. och hur jag ska kunna i duscha i kväll har jag verkligen ingen aning om.

jag behöver nog själv hemtjänst ett tag nu.

Av Maria - 25 juli 2010 17:40

Shit jag tror jag släpper michael pitt som världens mest perfekta man. och går över till magikern Criss Angel i stället.

God DAMN it!!!

     

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards