Alla inlägg under mars 2008

Av Maria - 10 mars 2008 17:56

Min lilla tant på jobbet dog i dag. Efter månaders kamp mot tumörerna. Jag var helt proffesionell och saklig. Men sen brast det, jag fick låsa in mig på toaletten och gråta en halvtimme.

Folk kommer att dö hela tiden i mitt jobb,måste lära mig att klara av det. Annars har jag valt helt fel yrke.


Jag har ont i magen, känner mig ledsen. Jag kommer att sakna henne. Jätte mycket. Undrar vad som händer med hennes katt, undrar om dom har tvättat bort allt sminket jag hjälpte henne med sist, hon blev så himla glad över lite smink , smycken och nagellack på tånaglarna.

I morgon blir det konstigt att gå till jobbet. 

Av Maria - 9 mars 2008 15:20

Fan i helvete vad pengar jag slösade i går, och fan i helvete vad jag ska bli bakis alltid nuförtiden.

Vi var i alla fall på ågatan, eller harrys heter det väl nu. Det var trevlans!

Jag får höra från alla möjliga håll nuförtiden att jag är en sån stöddig bitch. Kanske nånting jag borde jobba på med mig själv. För jag är ju faktiskt en ganska snäll människa, innerst inne. Jag menar inget illa, bara mot dom som förtjänar det.

Men allt som oftast är faktiskt inte mina raseri-utbrott riktigt befogade. Och jag är medveten om det. Som i går till exempel blev jag helt vansinnig på en snubbe för att han tittade slemmigt på mig och sen hade mage RÖRA vid mig. Kallade honom på det ena och det andra, och skulle slå ner honom och bla bla bla bla. Rudi fick säga till mig, jag HADE försökt slå honom annars, helt ärligt. Och sen blev jag galen varenda gång jag såg honom hela kvällen.

Rätt överdrivet ja.

Men det är jag i ett nötskal nuförtiden.

Går från toppenglad till arg som ett bi på två sekunder. Om inte mindre än det.


Nu måste jag städa lite på josses rum tills hon kommer hem. Ingen aning vad jag sysslade med där i natt när jag kom hem.

Stökigt som fan.

Av Maria - 6 mars 2008 20:02

Har jag slutat röka eller äta nyttigt??

HAHAHAHAHAHAHAH. Är mitt svar på det.

Har ätit tre choklad i dag, makaroner till middag och rökt 18 cigg.

yey! Jag måtte vara världens fräschaste och sundaste människa.


Har i alla fall hood-tröja och adidasbyxor OM jag nu skulle få för mig att cykla på träningscykeln som står i källaren.

Men min plan lutar nog mer att åka in till a och kolla på film och äta upp resten av chokladet jag har kvar. (10 spänn för två stora chokladkakor på ICA) YES. 

Av Maria - 5 mars 2008 21:06

Klockan är bara lite över nio och jag är skittrött, i dag behövs förhoppningsvis inga sömnpiller. Har börjat kolla på Greys anatomy-boxen som jag fick i går, fan va bra den serien är alltså! Och jag har 17 timmar till att se fram emot...=D


Det bara rullar på....jobbar, sover,äter, gör mina sysslor, springer ärenden, pratar telefon och försöker hitta på lite skoj om helgerna.

Det är nog det här som är livet. Jag kan inte gå runt och leta efter meningen och vänta på att det ska börja. För jag är mitt i det.

Det är bara att försöka leva det. Ibland kommer det vara dåligt, ibland kommer det att vara bra. Man kan inte vara lycklig alltid, det är ingen.

Jag tar dagen som den kommer, orkar aldrig oroa mig för morgondagen längre.

Jag har jobb, jag har vänner, jag har tak över huvudet.

Allt det där andra kommer.

Så småningom. 

Av Maria - 3 mars 2008 21:10

Alltså jag MÅSTE verkligen fundera allvarligt på att sluta röka. Har typ fått astma eller nåt. Får så där jobbigt att andas ibland, som det sitter nåt i vägen i luftstrupen liksom.

Blir lite rädd faktiskt.

Sluta röka och börja äta nyttigt. Mitt nya motto.

Sådärja nu har jag det svart på vitt. 

Av Maria - 3 mars 2008 11:42

Men det är inte hela världen, för jag är ledig i dag! yey! Denna helgen har bara sagt TJOFF.

I fredags var jag och Rudi på festligheter hos Lene i bromölla, kul med lite nytt folk! Och i lördags var jag, camilla, cilla, susanne, frida och theresia på salavtores och käkade. Och jag och camilla drack rödvin och filosoferade. Väldigt nice!

Också har jag jobbat och slitit. Duktiga jag. Brände 2000 spänn i kristianstad i fredags bara så där. Men fick mkt för pengarna. 2 par jeans, 3 tröjor, en väska, strumpor och smink. Och jag var så givmild så sandra höll på att ramla i backen. Bjöd BÅDE på lunch och fika. Och plus att jag köpte tallrikar och koppar till pappsen med.  Jag är verkligen helt underbart skitdålig på att hålla i pengar. Ja ja, jag har slitit i hop vartenda öre, och jag var fan värd lite shopping.


Det är så skönt att inte ha en enda plan i dag. Ska bara vila upp mig, promenera lite, läsa, hälsa på mormor, kanske tvätta lite med.


Jag vägde mig i går, fick lite ångest faktiskt för första gången på länge över min vikt. Har gått upp 15 kilo nu sen i somras. Visserligen var jag underviktig innan, men jag vill verkligen inte bli överviktig heller. Måste dra ner lite på sockret, så att vikten håller sig här nu. Och inte äta så förbannat mycket godis. Jag har aldrig bantat i hela mitt liv, hur gör man???

men men får börja med lite långpromenader varje dag, så ska det nog bli bra!

Men det är som min psykolog säger, viktuppgång är ett tecken på att jag mår bra. Ska nog ha det i åtanke ändå. 

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards