Alla inlägg den 8 juni 2009

Av Maria - 8 juni 2009 20:48

Fortfarande så himla himla trött. Tar väl ett par dagar innan man repar sig. Har ju trots allt hållt på dygnet runt sen i tisdags. Känns märkligt att vara nykter i dag.

I alla fall, sweden rock i kort sammandrag:

Jag har träffat en himla massa nya roliga människor, vissa fastnade mer än andra. speciellt en av dom.

Höjdpunkten var heeelt klart när In flames spelade. Vi stod allra längst fram och jag kunde näääästan ta på sångaren Anders. Jag kan nog säga att just då var jag nog så nära lycklig som jag kan komma. Alla vet ju att jag älskar in flames och att dom sen gjorde en sån grym och cool spelning gjorde ju inte saken sämre.

Volbeat med var riktigt bra, och solen sken för en gångs skull. OCh ett annat band som fastnade var Kamelot, riktigt bra!..dock öppnade sig himmeln just då och vi blev dyngsura och fick hem till Johan och hänga våra kläder på hans kamin.

som sagt så kunde vädret varit bättre. en del regn. och kvällarna har varit rysligt kalla. jag har gått och lagt mig som en stelfrusen pinne varenda natt. men men vi har inte låtit det förstöra oss. man har inte roligare än vad man gör sig liksom. och det finns paraplyer och filtar.

min skor är förstörda och nertrampade under in flames konsterten och alla mina kläder stinker utspillt vin och jag har svarta ringar under ögonen och blåmärken på benen och mina bästa jeans blir aldrig rena igen av mystiska gräsfläckar. men jag är ändå heeeelnöjd. Bilder kommer by the way vid ett senare tillfälle, har glömt min kamera på rudis köksbord.

Bara ett år kvar tills nästa gång nu!...:P


Om två veckor börjar jag jobba, lääängtar! och om 1,5 vecka är det bröllop för sandra och ola. och sen är det killebom med vår nya tradition att samla sommarjobbarna och festa hos camilla. roliiit!

och sen händer det lite annat smått och gott under de följande veckorna. så man har ju lite att se fram emot.


nu ska jag läsa. jag har LÄÄÄNGTAT efter mina böcker!!!

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards