Alla inlägg under september 2010

Av Maria - 11 september 2010 16:15

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera. Men det är konstigt...man har mkt mer att skriva om när man mår dåligt. än när man mår bra. vilket jag ju faktiskt gör just NU. Och jag betonar nuet, för att jag vet hur jag funkar.

Det varar ett tag....ibland länge...ibland kortare. förhoppningsvis länge denna gången. Och kärleken hjälper ju till att hålla min gnista vid liv. Kaj är läskigt lik mig. till personligheten och vi kan verkligen prata om ALLT. Det enda som egentligen skiljer oss åt är att jag är översocial och han är lite mera blyga typen. Men vi kompleterar varandra. på ett bra sätt.

och han säger så fina saker ibland. "Din kropp är så fruktansvärt perfekt älskling, för den har samma linje som en gitarr". så sött...=)


i övrigt har jag blivit shoppinggalen och har princip en helt ny garderob. börjat älska nagelack och skor igen och kommit tillbaks till min gamla härliga rockiga stil. jag börjar hitta mitt gamla jag igen..=)

jag till och med GÅR på ett annat sätt när jag mår bra. Huvudet högt och självsäkert som satan, till och med med 10 cm klackar...ha ha


i dag skulle det blivit jobbfest, vilket jag är jätteledsen för att jag missar. men hade ingen skjuts. så det blir släktfest hos lindgrens i stället för Elin som fyller 20. Blir nog bra det med.

Av Maria - 8 september 2010 15:38

Det känns som jag går runt i en annnorlunda värld just nu. En värld jag inte känner till. En värld där allt är ovant.

Jag skrattar och MENAR det, jag vaknar inte med betong i magen, jag sitter med en cigg med solen i ögonen och kommer på mig själv med att småle.

Problemen känns mindre farliga. inget kan äta upp mig. inget kan ta mig.

För jag är jag. Och jag är en jävla kämpe.

Jag vaknade brevid en människa jag tyckte om i går morse, och bara det är så ovant. jag brukar slänga ut folk som jag legat brevid. där ville jag bara stanna.

Jag har inget jobb. men det LÖSER sig. innan betydde det undergång för mig. jag har inga pengar, men jag bryr mig inte.

Jag känner mig som en främling som hälsar på i DERAS land. "de lyckligas land".

Av Maria - 6 september 2010 18:56

29 bast i dag. ja må mig leva! osv.

Men den bästa födelsedagspresenten var att jag och Kaj blev ett par i dag.

MIN gulliga lilla pojkvän:

 

Av Maria - 3 september 2010 20:49

 


Jag råkade visst gå och kära ner mig lite. Det var inte riktigt meningen, och inget jag hade planerat i mitt liv just nu. Men det HÄNDE, och det känns BRA..:D

Av Maria - 2 september 2010 13:34

Tre dagar som arbetslös och jag är redan trött på det. jobb är min grej. jag vill TJÄNA PENGAR. ha rutiner, äta som man ska sova som man ska.

Måste söka mera jobb!!!

Annars har syster och sötis-emma varit här på lite tea and biscuits, och emma fick leka med köksredskap i brist på annat. pappa borde verkligen göra lite barnvänligare här..:P

också har jag klappat och gosat så mkt man nu kan med en sköldpadda sen jag tappade honom på stentrappan i går så delar av skalet flög av. känner mig HEMSK över det. men han verkar må precis som vanligt och veterinären sa ju att det inte var någon fara. Dom fick i alla fall vara ute och röja och springa av sig en timme innan han föll...så han hade kul INNAN i alla fall!


strax ska jag masa mig ner i duschen, ser ut som sju svåra år. osminkad, flåtigt hår med keps, joggingbralls och nån konstig fleecetröja. sen ska jag till k-hamn för att ha myskväll med mr.K Ja jag tänker kalla honom så tills jag vet om det blir nåt seriöst av det hela eller inte...=)


Måste bara stoltsera...I DAG är det FYRA MÅNADER sedan jag använde ett rakblad för att skada mig själv. Jag är så stolt!! trodde aldrig jag skulle sluta med det. nu återstår bara dom fula ärren dock...=/

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards