Alla inlägg den 19 mars 2010

Av Maria - 19 mars 2010 21:06

hmmm..jaha..kanske uppdatera litegranna då.

vad har jag hittat på?

i går var jag i alla fall hos min nya bekantskap calle balle och hängde lite med film hela natten, och sen var vi nere hos dennis och fredrik och drack kaffe i eftermiddags. känns som jag bara umgås med killar nu igen, umgås knappt alls med tjejkompisar...det bara blir så ibland. killar är mkt mera på min nivå. dricka öl, spela tvspel, kolla film och har så där barnslig och fjantig humor som jag med har.

när man är med tjejer ska man bara prata om smink, snacka skit om killar och fläta varandras hår. typ.

anyhow, sen var jag på kalas hos syster yster nu i kväll för hon fyller 31 i dag. mkt gott bjög hon på och mkt bus med axel och mkt mys med emma. Trevlig fredagkväll!

Nu ska jag bara slappa resten av kvällen och psykiskt ställa in mig på sömn. Den har varit rent åt helvete i cirka en vecka. eftersom jag inte vågar hämta ut fler sömntabletter just nu, för jag PRECIS va jag kommer att göra med dom. Lika bra att inte ge mig själv den chansen.

Fast jag börjar bli knäpp. läger mig...går upp...lägger mig...går upp...röker..kollar tv....läser..slumrar tio minuter sittande...sen ingen mer sömn på resten av natten.

kroppen är så TRÖTT, men huvudet kan inte slappna av...de är på högvarv hela tiden...och sätter i gång som värst när jag lägger mig i mörkt rum med bara mina tankar som förströelse. Nästan panikkänsla.

Så troligtvis får jag väl ta och hämta ut propavanen, men låta nån annan rasnonera ut dom till mig. för det här orkar jag inte med i längden.

dagarna blir så jääääävla långa med när man är vaken hela tiden!!


annars har min vänster axel och arm börjat krångla igen. värker som satan i den och handen domnar och håller på och jag börar återigen oroa mig för tumör i armen. det hade ju varit pricken över i.

behöva amputera amen med i allt elände.


aja...ska blossa lite nu och dyka in en skitbra bok jag håller på med. "den dagen min dotter blev galen" heter den. skitbra!!

handlar om psykoser.


tjing tjing

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards