Alla inlägg den 2 maj 2009

Av Maria - 2 maj 2009 20:09

Funderar på att skaffa löshår. här på bilden har jag lånat sarahs clip-ons. men skulle vilja göra det på riktigt när jag får pengar.

vad tycker ni? 

Av Maria - 2 maj 2009 19:55

Jag trodde inte jag skulle bry mig vad ni svarade på min omröstning, men det gjorde lite ont i hjärtat att många fler än jag trodde anser mig vara sjuk i huvudet, löjlig och negativ och en sån man inte vill möta en mörk kväll. Så för mitt eget självförtroendes skull så är omröstningen redan nerlagd.


Jag känner inte för att göra nånting vettigt alls i dag, så det är precis vad jag tänker göra med. jag ska ligga i nån omöjlig ställning på min säng, kolla på david lynch filmer och jobba på min framtida fetma.

har migrän-känning och troligtvis bryter det väl ut på allvar lagom till jag ska gå och lägga mig. blir kalla handdukar och en paket eeze i natt.

troligtvis beror det på all jävla rödvin som råkat rinna ner för min strupe den senaste veckan. rödvin och mörk choklad är döden för oss migränare.


i går hade jag frida och hennes söta lilla avkomma noah grill och tv-kväll. tycker det är sååå skönt att i alla ha en tjejkompis som också är singel. hon ska inte va med sin jävla pojkvän hela jävla tiden och vi har massor med tid för varandra och kan kräkas över mans-slältet så mkt vi bara vill.

det blir weird när nån av oss får pojkvän. vilket jag faktiskt önskar både henne och mig.

på tal om det så tycker jag att ett visst långhårigt snyggo ska masa sig hem från långväga jobb snart så vi kan mysa på hans soffa.

sånt är alltid trevligt.


Avslutningsvis....ni som röstade elakt på min omröstning är inte längre välkomna till in blogg. så FUCK OFF. ok?

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards