Alla inlägg under februari 2008

Av Maria - 19 februari 2008 18:26

Det var då ett förbannat tjat om det jävla körkortet! Alla är på mig. ta det ta det ta det! Javisst, ge mig 20000 spänn och någon att övningsköra med så ja visst. inga problem. Jag är så pass ovan vid bilkörning att det lär kosta as-mycket.

Och fattar ni hur pinsamt det är att sätta sig på körskolan med folk som är yngre än min lillasyrra. Men jag kan säga så här, den dagen jag verkligen har körkortet i min hand, kommer att vara en av de lyckligaste dagarna i mitt liv.

Men sluta tjata, det går inte snabbare för mig för det. 

Av Maria - 18 februari 2008 19:56

Blivit förkyld och fått migrän med ovanpå allt. Denna lediga dagen har spenderats i min soffa, lite frosseri hos mormor, på soffan hos sandra och ola, och tillbaks till min soffa igen. Hostat upp lungorna några gånger.


Tack för alla fina kommentarena  jag fick efter inlägget i går, jag valde att inte publicera dom. Kändes för privat på nåt sätt. Jag blev så rörd över att ni tänker på mig i alla fall. Och jag LOVAR att inte göra nåt dumt igen.

Ni betyder mycket för mig, ni vet vilka ni är.


Ledig i morron med, hoppas jag frisknat till lite då så jag kan ut och hitta på nånting. Ta en fika eller nåt. Eller fönstershoppa. Det har jag blivit ganska duktig på.

Grymma grymma huvudvärk. Vågar inte ta fler alvedon nu, dom hjälper inte ändå. Ska kolla på "cloverfield" nu, om den slutat haka sig. Jävla brända skivor.  Och dricka massa kaffe...mmmmm.......

Av Maria - 17 februari 2008 21:01

Min psykolog sa att det är 70 % risk med återfall av depression inom ett år.

Jag börjar ramla dit igen. Har märkt det den senaste tiden. Börjar bli håglös, ångest, orolig, slutat sova, gråta, gråta, gråta. Jag som mådde så jävla bra!!!...=(


Måste höja medicinen, börja med samtal igen. Jag skulle inte fixa ett återfall till. Det senaste tog nästan död på mig.

Jag har börjat tänka jättemycket på självmord igen. Tänk om jag gör om det. Tänk om jag lyckas den här gången. 

Av Maria - 17 februari 2008 19:46

Jag jobbade i hop med en liten flicka i dag som var 19 år. Livet lekte för henne, och hon var så naiv och ovetande. Också säger hon "herregud, jag fyller snart TJUGO. Shit va gammal jag börjar bli!"

Lilla vännen, jag fyller TJUGOSJU i år. Jag trodde verkligen jag skulle kommit längre vid tjugosjuårsålder. Inga barn, inget fast förhållande, inget körkort, inte ens egen lägenhet just nu för fan. Jag är ett stort skämt. Det är ok om ni skrattar. Bara ni gör det bakom min rygg.

Av Maria - 15 februari 2008 10:24

Vaad var det jag sa. Christel ringde i går och förlängde mig några veckor till. Bra det!

I går var det ju alla hjärtans dag ja. Jag fick 100 röda rosor, romantisk middag och sen åkte vi häst och vagn på kvällen och kysstes under fullmånen. Ha ha ha ha ah aha. Jo, sääääääkert.

Nej jag och a körde till mcdonalds och drack kaffe och bojkottade hela skiten.

I dag är det fredag, men jag ska jobba i morron så det får bli lugnt i kväll. Ska in till stan och fika sen ska jag till arbetsförmedlingen och tvinga dom att ge mig alfakassa dom dagar jag är arbetslös.

12 dagar till lönen. Jag blir galen på att gå utan pengar. Tigger cigaretter av mormor,snyltar på andra hela tiden blöööööö. Men nästa lön får jag behålla lite mer av i alla fall. Ska börja lägga undan lite pengar till körkortet med. Ska sätta i gång med det till hösten var det tänkt.

Nej i dag har jag inget vettigt att komma med. Så jag lägger ner nu.

Av Maria - 13 februari 2008 21:09

Eller jag kanske skulle gifta mig med Darren hayes i stället? Får fundera på saken.

Av Maria - 13 februari 2008 18:44

Nu har jag bakat chokladkaka med vaniljfylllning. Mumsigt värre.

Frida är en pärla! Hon har hittat en polare som gör hårförlängning för 1000 kronor, då ingår hår och klippning och allt. Så om 2 veckor kommer vi vara två seeeexy babes. Jag ska gå och slänga med håret hela tiden, och göra flätor och höga hästsvansar och grejer. Ska bli sköj!


Frida kom in på skolan med så hon slutar jobbet om ett par veckor. Skittrist! Har varit skitkul att jobba med henne. Men det bästa är att jag antagligen får mer jobb då, eftersom hon försvinner. Mitt schema gick ju ut i dag igen, men jag oroar mig inte så mycket. Dom har mycket att göra där, så dom lär ju ta in mig snart igen. Hoppas på et par dagar ledigt i alla fall. Har lite grejer jag måste fixa, som jag aldrig hinner. Måste reda ut det här med alfakassan med, verkar ju helskumt.

Också måste jag skicka in papprena till sommarjobbet med. Och lämna mina betyg till lönekontoret, så jag får mer betalt nu när jag är utbildad. Det hade jag helt missat!

Nu ska vi drinka coffee och smaka min smarriga kaka. Ja,ni borde vara avundsjuka.

Av Maria - 12 februari 2008 20:10

jag josse och martin satt och fikade och så började vi helt plötsligt prata  om mamma. Vi gör inte det så ofta nuförtiden. Jag fick alldeles ont i hjärtat. Vi pratade om att hon alltid skulle tvätta och spraya håret 3 timmar innan hon gick utanför dörren,om den där jackan hon hade som prasslade så hemskt, och dom vita gympadojjorna som såg så stora ut på hennes lilla kropp.

Och så säger Martin "tänk va roligt om hon hade kommit och hälsat på och sett allt hon missat". Lilla martin, han var ju bara 12 år när hon dog.


Hon skulle fått sitt första barnbarn om en månad. jag vet att Sandra saknar henne mycket just nu.

5 år sen i år.


Jag saknar dig så mycket mamma. Jag kan inte ens beskriva det i ord. 

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards