Alla inlägg under oktober 2008

Av Maria - 14 oktober 2008 19:55

I kväll har jag passat den här sötnöten lite.

naaaaaaw...

Av Maria - 14 oktober 2008 17:09

Min medicin har varit slut i två dagar. och jag trodde inte det skulle märkas om jag inte tog den på att par dagar. men det gjorde det.

har konstigt humör. lättirriterad, smådeppig och känns som jag har nära till gråten hela tiden.

och det faktum att jag är så pass beroende av medicinen för välbefinnande, gör mig riktigt ledsen. jag vill ju kunna må bra...genom att bara vara...jag?

jag blir jätteförvirrad.

för jag vet snart inte vilken personlighet jag har. 


skull på bio i dag. men jag får nog avboka det. är trött och osocial och har haft e sjuuukt stressig dag på jobbet.

ingen rast eller nånting. och jag är inte så himla stresstålig heller. var så stressig att jag skakade och till slut blev det för virrigt och jag kunde inte hålla reda på nånting. och jag skällde, ja GUD vad jag skällde på en tant i dag. och sen grät jag en skvätt på taoletten.


jag är så weird. 

Av Maria - 13 oktober 2008 11:45

Nu har jag storstädat hela huset och lagt i tvätt och bytt sängkläder och tömt alla sopor. nu är jag trööött.

så nu lägger jag mig igen. herrå! 

Av Maria - 12 oktober 2008 17:07

Jobbhelgen över. skööönt!

nu kommer snart papps och maaatin med Lasse-mat, sen ska jag till staffan och hänga.

i natt sov jag roligt. jag vaknade med halva madrassen, ena armen och ena benet på golvet. helt naken. med täcket nånstans ute i hallen. och tre katter lite överallt. och jag vaknade seeent. för jag fattade inte att det var larmet som ringde, utan att det ringde bara. så jag försökte svara hela tiden.

så går det med sömnpiller! 


jag har en liten smålycklig känsla i kroppen. skrattar ofta och gärna! vad det beror på vet jag inte riktigt.

men fint är det. 

Av Maria - 10 oktober 2008 17:32

låt mig va låt mig va låt mig va.

sluta pressa mig. och stressa mig. känner mig jagad.

jag vill va lite ensam nu. ok?


anyhow, fredag igen ja. men jag ska jobba i helgen. så det kunde lika gärna varit måndag. ska äta äppelkaka hos sandra.mmmmm

och testa mitt nya schampoo. det ska göra underverk serrni! japp, så roligt ska jag ha denna ljuva fredag.

var hos Rudi i går till i dag. och han lovade så fint att gå upp och laga frukost till mig innan jag skulle till jobbet. var så hungrig på morronen och tyckte det skulle bli såååå gott. jag fick inte liv i han förrens fem minuter innan jag skulle till jobbet.

också fick jag huvudvärk för att jag inte åt på hela förmiddagen. smisk skulle du ha rudi! 


en tant sa i dag till mig att jag liknar "hon den där som var med i den filmen med hunden och fågelskrämman, hon med dom där röda flätorna" ja jag vet inte, jag antar att hon menade dorothy i trollkarlen från oz?

äh ad vet jag.


nej hej med er! 

Av Maria - 8 oktober 2008 20:08

jag är trött. fast jag somnade på sängen 1,5 timme efter jobbet. jag körde en fet tant på jobbet i hennes EXTREMT tröga rullstol genom hela stan ända ner till ica och den djävulska uppförsbacken hem sen. jag var helt skakig i armarna och svettades som en griiis och gick liksom framåtlutad för att få hela min tyngd på rullstolen så jag såg nog inte klok ut. och sen SEN när vi kommer hem och hon ser mig i hallen med håret klibbat i pannan och skakande stödjer mig mot hatthyllan:

-vi kunde ju tagit min ELEKTRISKA rullstol. det brukar nog dom andra göra.

tacka, tack tanten för att du förstörde min rygg, mina ynka biceps och mina sytrådshandleder. du är guld värd!

anyhow, sen gick jag till apotket och köpte skönhetsprodukter. jag har blivit helt besatt av allt som kan smörjas, tvålas eller sprayas. och apoteket presnterar sina produkter UTAN hokus pokus! jajjämän.

och jag är också besatt i manliga arbetsbyxor har jag märkt. ni vet såna som byggnadsarbetare och elektriker har. det är nån sorts fetisch. jag blir helt till mig när skitiga jobbarpojkar med arbetsbrallor är i närheten. speciellt ställningsbyggare. det är nog det sexigaste jag vet.

är det bara jag som tycker det eller? säg nu nej.

annarskänner jag mig konstig. 

Av Maria - 7 oktober 2008 19:37

japp så vara man inne i jobbtrallen igen. ingen mer sprit mitt i veckan och inga mer filmmaraton hela natten. jag var bara arbetslös i 2 veckor, men helt ärligt så var det riktigt nice.

men det var kul att börja jobba igen. och jag har saaaaknat mina jobbarkompisar! och solen har skinit i dag...hur gött som helst.

jag är ju som sagt fattig. vad tror ni jag gjorde efter jobbet i dag? shoppade kläder och smink för 800 spänn. bara så där. bye bye tandläkarräkning . jag vara bara TVUNGEN att ha en röd tröja nu när jag färgat håret knallrött igen...:D och rött läppstift. och vantar. för det är så kallt att cykla. och sen behövde jag svarta strumbyxor till begravningen på torsdag. något som jag börjar bli väldigt nervös för.

jag är livrädd för begravningar. det är det värsta jag vet. och jag blir alltid hysteriskt ledsen. på mammas begravning satt jag och hyperventilerade och fick smått panikångest och satte bara och funderade på hur jag skulle ta mig ut ur kyrkan. kanske får ta en halv lugnande tablett. bara för säkerhetsskull. jag kan fortfarande inte höra olsen brothers " fly on the wings of love" som dom spelade i kyrkan utan att storböla.


oh well, nu ska jag rööööga och blåsa håret. så jag är liiiite bizzy alltså. 

Av Maria - 5 oktober 2008 20:48

Alla hatar bebisbilder, jag hatar bebisbilder. men jag kan inte låta bli. för jag har den sötaste systersonen i världen!

sandra, du har kläckt ur dig en adorable unge om du nu inte visste det.

jag ska också ha söta barn när jag blir stor.

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards