Alla inlägg under juni 2009

Av Maria - 10 juni 2009 14:13

I morron händer något väldigt roligt, och ovanligt.

I morron får jag PENGAR insatta på mitt konto. Har glömt hur det är att använda visa-kortet och överhuvudtaget glömt hur det är att kunna ta plånboken med sig när man ska nånstans. det har legat i min fönsterkarm, totalt oanvänd i cirka 4 månader nu.

Det mindre trevliga var att jag inte får så mkt pengar som jag hade förväntat mig efter att väntat så lång tid. bara cirka 8000. pappa ska ha 2000, rudi 2500 och sen har jag räkningar för 3500. så så länge får jag inte njuta av dom.

DOCK ska jag in till stan imorrn och införskaffa alla förnödenheter som jag behövt en lång tid nu. Nytt smink, så jag slipper spotta på mascaran. nya rengöringsgrejer så jag slipper tvätta ansiktet med diskmedel, och hämta mina mediciner på apoteket, ny deodorant så jag slipper använda mans-deodorant och BALSAM till mitt stackars garnnystan på skallen. kanske jag kan kamma mig sen?


i kväll ska vi till bromölla och prova brudtärne-klänningarna så dom sitter som dom ska. kanske hon får sy ut min lite vid röven, så den får plats menar jag.

sen ska jag inom rudi(that motherfucking asshole) och hämta alla grejer jag glömde där. bland annat min kamera och min platttång. kan inte leva utan min plattång för jisse nam!!!! 

japp, så är det med det. 

Av Maria - 8 juni 2009 20:48

Fortfarande så himla himla trött. Tar väl ett par dagar innan man repar sig. Har ju trots allt hållt på dygnet runt sen i tisdags. Känns märkligt att vara nykter i dag.

I alla fall, sweden rock i kort sammandrag:

Jag har träffat en himla massa nya roliga människor, vissa fastnade mer än andra. speciellt en av dom.

Höjdpunkten var heeelt klart när In flames spelade. Vi stod allra längst fram och jag kunde näääästan ta på sångaren Anders. Jag kan nog säga att just då var jag nog så nära lycklig som jag kan komma. Alla vet ju att jag älskar in flames och att dom sen gjorde en sån grym och cool spelning gjorde ju inte saken sämre.

Volbeat med var riktigt bra, och solen sken för en gångs skull. OCh ett annat band som fastnade var Kamelot, riktigt bra!..dock öppnade sig himmeln just då och vi blev dyngsura och fick hem till Johan och hänga våra kläder på hans kamin.

som sagt så kunde vädret varit bättre. en del regn. och kvällarna har varit rysligt kalla. jag har gått och lagt mig som en stelfrusen pinne varenda natt. men men vi har inte låtit det förstöra oss. man har inte roligare än vad man gör sig liksom. och det finns paraplyer och filtar.

min skor är förstörda och nertrampade under in flames konsterten och alla mina kläder stinker utspillt vin och jag har svarta ringar under ögonen och blåmärken på benen och mina bästa jeans blir aldrig rena igen av mystiska gräsfläckar. men jag är ändå heeeelnöjd. Bilder kommer by the way vid ett senare tillfälle, har glömt min kamera på rudis köksbord.

Bara ett år kvar tills nästa gång nu!...:P


Om två veckor börjar jag jobba, lääängtar! och om 1,5 vecka är det bröllop för sandra och ola. och sen är det killebom med vår nya tradition att samla sommarjobbarna och festa hos camilla. roliiit!

och sen händer det lite annat smått och gott under de följande veckorna. så man har ju lite att se fram emot.


nu ska jag läsa. jag har LÄÄÄNGTAT efter mina böcker!!!

Av Maria - 7 juni 2009 19:36

Helt utsliten i dag. För lite sömn och för mkt alkohol har satt sina spår. Men har haft en grrrym vecka!

orkar inte skriva nåt i dag utan får uppdatera i morron i stället.

tills dess får ni nöja er med en bild på mig och lene som trotsade ösregnet och satt lugnt kvar på mickes och sandras gräsmatta när alla andra sprang in: 

Av Maria - 1 juni 2009 21:33

Jag behöver verkligen en helt ny garderob. Fan ingenting som passar längre. Har knappt köpt kläder sen förra året i brist på pengar. Men dom jävla size- zero kläderna sitter ju för fan som korvskinn nu. Har ju gått upp en del sen förra året.

Hittade en kjol jag tänkte ha på mig i dag, fick bara upp den till knäna. Hur liten var jag förra sommaren egentligen???! som en sytråd tydligen.

oh well those days are gone.

Känner mig ganska bekväm i min nuvarande kropp, den är mkt kvinnligare liksom. men det tar faktiskt lite tid att vänja sig, köper fortfarande fel storlek när jag väl köper kläder. Är så van vid att ha XS. Men har ju minst S-M nu.


aja, ska tydligen sticka redan i morron. jag och rudi ska köra och hämta banden, sen måste jag till systemet och köpa lite(mkt) cigg och sådär. kan ju låna pengar av pappa med gott samvete nu, han vet ju att han får tillbaks det nästa vecka.

Sen sover jag hos rudi och på onsdag sticker vi ut till norje. och sen blir det härj till lördag natt...=)

Ska börja plocka i hop lite grejer och bestämma vilka kläder jag ska ha med mig nu(har ju inte så mkt att välja mellan), och mitt älskade nitbälte ska jag rota upp med. och solglasögonen, vart har jag dom??

fast det ska ju bli regn på torsdag och fredag, kul kul. festivaler och regn går inte i hop. och måste komma i håg medicinerna, inte roligt att få en psykos mitt i alltihopa. fast frågan är hur bra det är att blanda starka mediciner och hårt festande?

Den som lever får se.


sååå..nu skriver jag inte på några dagar. men ska försöka ta lite bilder med josses kamera. känns som lite nya bilder skulle sitta fint i min för tillfället bildfattiga blogg.


puss haj!

Av Maria - 1 juni 2009 17:38

Gissa vad jag fick på posten i dag?

Brev från alfakassan, dom har BEVILJAT min ansökan!!!!!!!


pengar nästa vecka. det är pinsamt hur lycklig man kan bli över det. 

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25
26
27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards