Alla inlägg den 22 februari 2010

ps.

Av Maria - 22 februari 2010 20:23

Jag vill föressten säga ett par saker till i dag.

Om personer ska skicka dumma, korkade, elaka kommentarer till mig så var förihelvete så jävla rak i ryggen över din åsikt att du lämnar ett namn, eller bloggadress. Fega anonyma kommenatarer är det värsta jag vet. Och jag SKA inte behöva stå ut med skit från folk som inte ens står för vilka de är. Många folk säger att som bloggare ska man kunna stå ut med lite kritik eftersom ens skrift finns till allmän beskådan. Det köper jag, jag är inte perfekt nånstans och tål kritik, KONSTRUKTIV sådan. Jag tycker däremot inte at jag ska behöva tåla kommentarer om att jag borde ta livet av mig och att jag är en äcklig hora som inte förtjänar få leva på denna jord. Det är ett grovt övertramp. Och jag blir inte bara arg utan får ont långt in i hjärtat över såna kommentarer. från människor som (förhoppningsvis) inte ens känner mig.

Jag SKA inte behöva ta sånt.


tack på förhand.

Av Maria - 22 februari 2010 19:37

Var hos jobbcoahen i dag igen, vi kom fram till att en praktik på ett ställe jag verkligen VILL jobba på är bästa lösningen just nu. fram tills sommarjobbet börjar.

Och ska förska hitta ett boende för yngre människor med psykiskt funktionshinder, det är något som jag verkligen verkligen skulle vilja prova på. Och det är bra att få in en fot nånstans till än bara inom äldrevården.

Och jag ska vara så DUKTIG och jobba så hårt så dom inte kan anat än anställa mig sen!!..:D

Efter det körde jag och Sandra hem till Susanne och hälsade på och blev bjudna på våfflor och kaffe. så himla gott. jag har märkt att jag äter så mkt jag bara kan få ner när jag blir bjuden på ätbara saker hos andra, för att jag ska hålla mig mätt som möjligt, eftersom det nu inte finns knappt nåt ätbart i hela huset här.

Pappa har inga pengar, jag har inga pengar. Men pappa kan ju äta hos sin flickvän i alla fall. Vetifan vad jag ska leva på resten av veckan. Litet ångest-moment det där. cigg och annat KAN man klara sig utan när man inte har pengar, men mat?...man måste ju äta?

Så hojta till när det vankas käk hemma hos er så kommer jag som ett skott!..:P


Ska fortsätta kolla upp lite möjliga praktikplatser nu. finns ju så många intressanta ställen!! läääängtar tills min praktik börjar!

göra nåt vettigt och meningsfullt igen, och känna mig behövd, även om det är obetalt.


Tjingelings



Av Maria - 22 februari 2010 17:08

Nån som kan tänka sig att bjuda mig på middag?

kylskåpet är helt tomt här.

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards