Alla inlägg under februari 2010

Av Maria - 15 februari 2010 13:29

Alltså dom här jeansen passade mig PERFEKT för bara ett år sen, nu får jag knappt upp dom över knäna för fan:

 


depressing

Av Maria - 15 februari 2010 12:58

var hos persson i går kväll och skulle hämta en limpa cigg som jag får GRATIS. eller nja, jag ska hjälpa han med fönsterputsning längre fram så jag får ju jobba i hop för det.

JAG BEHÖVDE INTE SLUTA RÖKA ÄN!!...YEY...:D

och när jag kom så hade dom födelsedagsfest för vivvi(ingen kan säga hennes kinesiska namn så alla kallar henne det).

Och hon propsade på att jag skulle ta en drink innan jag gick och den drinken blev till 5 st såna. och det blev faktiskt e mkt mkt trevlig kväll. vivvi kan inte många ord svenska men när hon var full så rabblade hon på kinesiska HELA tiden. var rätt coolt at lyssna på.

sen spydde hon och däckade med sin nalle i soffan. hon log dock fortfarande med hela anisktet så jag tror hennes födelsedag fullkomligt superb!

jag har även fixat 3 st svartjobb till.jag tar snart över kommunens städjobb, för alla vill ha mig för jag är mkt billigare..:P kanske skulle starta en egen liten städfirma.


anyhow, i går tog jag en sömntablett för första gången på många många många veckor och hade glömt hur underbart det var at sova heeela natten utan avbrott och inte vakna förrens sandra bankade på dörren och axel höll på att krypa in genom kattluckan och ville ha fika vid HALV TOLV.

så i dag är man härligt utsövd!!

Av Maria - 14 februari 2010 02:23

 


Min lördag har spenderats med migrän. Det började i natt, lite efter N kört hem. Vi ade druckit lite rödvin, så det var väl antagligen det som satte i gång det.

har legat på sängen och skakat och haft hundra spikar som hamrats in i min hjärna och kräkts en gång i halvtimmen. Jag vill verkligen dö när jag får såna riktiga elaka attacker. det gör så ont så man gråter och kravlar runt på golvet och vet inte vart man ska ta vägen eller ta sig till.

och eftersom jag kräks så mkt när jag har mgirän så är de heller ingen mening att ta tabletter. och den där nässprayen som finns på apoteket mot migrän kostar 200, och går att använda TVÅ gånger. så det blir alldeels för dyrt när man har mgrän så ofta som jag.

läste dock att man kan ta en förebyggande spruta en gång om året, för att slippa attacker. kanske skulle va nåt värt att kolla upp.


piggnade till vid åtta-tiden i kväll, så jag har inte hunnit göra sådär jättemkt kul med min lördag. är hemma själv och njuuuter av det. har pysslat lite med disk och tvätt och dessutom lagade mat för en liten stund sen. lär ju aldrig somna i dag, med tanke på att jag legat i sängen sen i natt. och bara gått upp för att spy.


hade kontakt över nätet med ett gammalt ex i dag. han berättade att han hröt rykten om mig.

Att jag går på massa starka droger och dessutom prostituerar mig i kristianstad.

HA HA HA. gud vad folk kan hitta på när dom har tråkigt.

Av Maria - 11 februari 2010 22:23

 


Såg den där nya serien på 6:an, "Vampire diaries". Endast för att jag läste böckerna när jag var typ 14(?). Den var väl ingen höjdarserie, typ "twilight". Snygg mystisk kille flyttar till ny stad blir kär i snygg brunett. killen visar sig vara vampyr och dom blir kära. och det är ju lite jobbigt för han vill ju bara suga hennes blod. osv osv.

ALLA gillar vampyrer nuörtiden, är lite på modet. trendigt liksom. När jag och Malin hade våran extrema vampyr-period nån gång på 90-talet var det ingen annan som gillade det.

dom tyckte vi var konstiga. jag brukade måla med rött nagel-lack på min hals och vi kollade på ALLA vampyrfilmer och läste ALLA vanpyrböcker vi kom över.

var en rätt charmig tid det där.

vi klädde oss konstigast på hela skolan, lekte med ouijabräden varje helg och sålde även våran själ till djävulen en gång minns jag.


hade ni nån sån där "tonårsrevolt"?

Av Maria - 11 februari 2010 22:14

jag och Axel och josse (plus en sovande Emma) röjde runt i sandras tvrum när hon var och handlade. Axel favvo-låt var den här(han dansade som en galning med mig, med solbrillor på):


Av Maria - 10 februari 2010 22:59

Jag dejtade en kille för ett litet tag sen. Han hade så HIMLA liten snopp, plus att han spände sig hela tiden. med överkroppen, såg liksom aldrig avslappnad ut. som om han bar på massa saker.

nu frågar han om vi ska ses igen.

kan man verkligen dissa någon för att dom har liten snopp?

skulle ju vara som att man som tjej blev dissade för att man hade små bröst. fast egentligen inte, brösten ger ju inte orgsam.

han va ganska konstig ändå.

jag tror faktiskt inte jag kommer träffa någon som är som i min fantasi. den perfekta pojkvännen.

lika bra att vara själv.


föressten så gick det bra hos jobbcoahen i dag. fanns två jobb lediga som inte var ute på hemsidan så hon skickade mitt namnförslag dit. och på det ena jobbet står jag FÖRST PÅ TUR.

de finns hopp om framtiden trots allt.

Av Maria - 9 februari 2010 12:37

Jag sitter och funderar på det där med prostitution igen. jag orkar inte med det här längre. fick 2000 från alfakassan, täckte 3 av 7 räkningar. och jag måste ha pengar till att hämta ut mina mediciner, och busspengar så jag kan åka på jobbmöten, betala tillbaks pappa, köpa en deodorant, måste ha mat!!!!

räknade pantflaskor i källaren, fick i hop 12 kr.

håller på att bli galen på det här. jag kommer aldrig aldrig i fatt med ekonomin. jag lever inte ens på existensminimum, utan jag lever på noll och ingenting.

varför jag kan jag aldrig få nån av jobben jag söker för!!!!..=(

ALLTING hade ordnat sig om jag hade fått jobb. ALLT!!!


jag vrider och jag vänder och jag grubblar mig gråhårig. men kommer inte på hur fan man ska få tag på pengar.

sälja min kropp är det enda jag kommer på.

säg gärna till om ni kommer på nåt annat.


Av Maria - 9 februari 2010 12:02

Sätt in ett bidrag på : 8321-2, 4401 995-8.

Så är jag är eeeevigt tacksamma.

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8
9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards