Alla inlägg under mars 2010

Av Maria - 24 mars 2010 22:56

GUD vad jag älskar mina söta små syskonbarn!!   <3<3


 

Av Maria - 23 mars 2010 14:11

Tog mod till mig och öppnade alla räkningar som log här och frodades. Det blev en 10 cm tjock hög. Och en himla massa påminnelser och inkasso. Men eftersom jag har världens bästa pappa så ska det med lösa sg. På fredag ska vi in till banken och pappa ska ta ett litet litet lån, eftersom jag inte får göra det när jag inte har jobb, och betala ALLA jävla skulder jag har. Och sen hjälpas åt att betala tillbaks till banken i stället. Bättre att vara skyldig banken pengar, i stället för hundra andra företag.

Så då har jag ett problem mindre i alla fall!..:D


I övrigt så ska jag bli bjuden på pizza hos alis i dag, great!!

Av Maria - 22 mars 2010 22:09

Mest hemma och slöar just nu, försöker ignorera värken i axeln så mkt det går. Men det molar och värker och hugger och jag blir snart knäpp. Det första jag ska göra när jag fått pengar är att köpa zon-salva på apoteket, så man kan koppla av lite i armen och kanske sova bättre med.

Gårdagen spenderades hos rud, vi hyrade två filmer "the box", och "trubbel i paradiset" och drack vin och fjantade oss till fem på moronen. Dock var ingen av filmerna särskilt bra, särskilt INTE "the box". Den var nog de konstigaste film jag sett, made no sense at all. men men. sov faktiskt hyffsat gott sen när vi väl lagt oss. tror sällskap, även av vänner, gör att jag är lugnare när jag ska sova.

Får väl skaffa en pojkvän då, bara för att kunna sova brevid nån varje natt.


Annars har jag ju försökt vända på mig själv lite. har som nytt motto att vara mer positiv och se möjligheter i stället för hinder. Det är sälvklart lättare sagt än gjort. men jag måste börja nånstans, och jag tror jag ridit ut den värsta stormen för den här gången. känner mig i alla fall aningens me rlättsinnig och bättre till mods.

Jag har fortfarande massa bekymmer som måste lösas, och jobbar på lösningar och kämpar på så gott jag bara kan.

det är extremt ansträngande att ändra ett tankesätt som funnits med en så pass länge. och jagf örväntar mig inte att det ska gå på en vecka, och att jag kommer bli världens mest glada och positiva person, bara så där. Men med små små myrsteg, lite i taget, så kanske jag helt plötsligt är där. där jag vill vara.

i tillståndet av harmoni och lycka.

Av Maria - 20 mars 2010 21:17

Allting kommer ordna sig, för det bara vet jag.

och för första gången på länge känner jag mig hoppfull och känner lite liv i kroppen.

Demonerna sitter i mitt eget huvud, och det är jag och BARA jag som kan få bort dom.

Ingenting ordnar sig om jag inte själv kämpar lite. så sagt och gjort.

Av Maria - 19 mars 2010 21:06

hmmm..jaha..kanske uppdatera litegranna då.

vad har jag hittat på?

i går var jag i alla fall hos min nya bekantskap calle balle och hängde lite med film hela natten, och sen var vi nere hos dennis och fredrik och drack kaffe i eftermiddags. känns som jag bara umgås med killar nu igen, umgås knappt alls med tjejkompisar...det bara blir så ibland. killar är mkt mera på min nivå. dricka öl, spela tvspel, kolla film och har så där barnslig och fjantig humor som jag med har.

när man är med tjejer ska man bara prata om smink, snacka skit om killar och fläta varandras hår. typ.

anyhow, sen var jag på kalas hos syster yster nu i kväll för hon fyller 31 i dag. mkt gott bjög hon på och mkt bus med axel och mkt mys med emma. Trevlig fredagkväll!

Nu ska jag bara slappa resten av kvällen och psykiskt ställa in mig på sömn. Den har varit rent åt helvete i cirka en vecka. eftersom jag inte vågar hämta ut fler sömntabletter just nu, för jag PRECIS va jag kommer att göra med dom. Lika bra att inte ge mig själv den chansen.

Fast jag börjar bli knäpp. läger mig...går upp...lägger mig...går upp...röker..kollar tv....läser..slumrar tio minuter sittande...sen ingen mer sömn på resten av natten.

kroppen är så TRÖTT, men huvudet kan inte slappna av...de är på högvarv hela tiden...och sätter i gång som värst när jag lägger mig i mörkt rum med bara mina tankar som förströelse. Nästan panikkänsla.

Så troligtvis får jag väl ta och hämta ut propavanen, men låta nån annan rasnonera ut dom till mig. för det här orkar jag inte med i längden.

dagarna blir så jääääävla långa med när man är vaken hela tiden!!


annars har min vänster axel och arm börjat krångla igen. värker som satan i den och handen domnar och håller på och jag börar återigen oroa mig för tumör i armen. det hade ju varit pricken över i.

behöva amputera amen med i allt elände.


aja...ska blossa lite nu och dyka in en skitbra bok jag håller på med. "den dagen min dotter blev galen" heter den. skitbra!!

handlar om psykoser.


tjing tjing

Av Maria - 17 mars 2010 19:07

Jag önskar att jag kunde somna ett tag, och när jag vaknade skulle allt vara bra. jag skulle vara glad, lycklig, inga bekymmer, fåglarna skulle kvittra och solen skina och jag skulle ha fjärilar i magen i stället för ett ton betong.

Av Maria - 14 mars 2010 19:05

Jag är så TRÖTT på att gråta!!!!!

Jag är så trött på att må dåligt så att jag nästan kräks över hela mig själv. vad är det här för FÖRBANNAD skit som grävt sig in i mitt blodomlopp!!!


Ni gör både mig och alla andra en tjänst om ni put me out of my misery. pleeeeease.


tack på föhand.

Av Maria - 13 mars 2010 23:26

Det känns som jag är fast i mina tankar. och jag kommer aldrig undan och får frid, eftersom min hjärna är med mig överallt.

inte ens när jag sover får jag ro. konstanta mardrömmar och vaknar varje natt alldeles kallsvettig och får kedjeröka en halvtimme innan jag slutat skaka.


jag blir aldrig FRI!!!!!

jag är konstant förföljd och kan aldrig bara vara få vara i fred och känna harmoni. det vet jag inte sist jag kände faktiskt.


det blir bara värre och värre. och hur mkt jag än kämpar och biter i hop så klarar jag det inte. det hade ingen gjort.


dont blaim me. please?....

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6 7
8
9
10 11 12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards