Alla inlägg under maj 2009

Av Maria - 18 maj 2009 22:17

Ibland önskar jag att jag skulle bli överkörd av en bil av misstag, eller hamna emellan under ett bankrån och råka bli skjuten eller råka cykla ner för en bro och hamna på en sten. helt av misstag. För då skulle det inte vara MITT fel om jag dog. då skulle inte alla bli så arga och besvikna och säga att jag var ego som man säger när folk själva väljer att dö.

allting skulle bara vara en olycka och jag kunde inte rå för det liksom. 


Nej jag har ingen vidare livslust just nu. Jag drar en djup suck varenda morron när jag vaknar. en hel dag till. och en till, och en till...

så många dagar. så lite lust.

Lyrican börjar tappa effekt. det enda de gör just nu är att göra min kropp svullen och göra mitt huvud yrt och lustigt. 

Jag går på rutin om dagarna. för att inte ramla i hop, få ett breakdown.

Ett breakdown som hela tiden ligger och pyr i kroppen och vill inget annat än bryta ut. men nånting (medicinerna?) hindrar den.

Jag skulle verkligen behöva ett bryt. bara skrika och gråta i ett par dagar och kasta saker och vara arg och frustrerad och få UT ALLTING!!

kanske kunde må bättre då. jag vet inte.

kanske inte. 

Av Maria - 17 maj 2009 19:32

Nu känner jag att jag haft ett migränanfall för mkt. Började i går kväll och släppte lite smått nu i eftermiddags. Och i natt hade jag mer ont än vad jag haft på mkt länge. Jag grät och spydde om vartannat och lindande hela huvudet i kalla handdukar. när inte det hjälpte stoppade jag helt enkelt huvudet under kranen och spolade med iskallt vatten sen låg jag på badrumsgolvet helt utslagen i mörkret ett par timmar innan jag ens kunde ta mig upp till sängen.

Alvedon är värdelöst, eeze och dom andra receptfria medicinerna väldigt dåligt dom med. så på måndag ska jag ringa till läkaren och få komma på undersöking så jag kan få nåt vettigt utskrivet. Nåt REJÄLT STARKT.

Jag går nästan och är nervös för migränattacker, dom kommer så ofta och är så ihärdiga. 


i övrigt en lugn söndag. jag sandra axel josse och fredrik har hängt ute och solat och ätit glass och jag har bränt mina axlar som fan. Börjat på ny bok igen. denna veckan har varit extrem på den punkten.En bok om dagen har det blivit. Har haft orgie i kriminalromaner. speciellt camilla läckberg och karin fossum. nu börjar jag känner mig rätt mätt på det och behöver boktips!! Ingen speciell genre, läser det mesta faktiskt. har väl dock lite svårt för kioskvältare och tantsnusk-romaner....ha ha.


Nu ska jag faktiskt ta en promenad nu när det börjar mörkna lite. min ögon tycker fortfarande inte riktigt om skarpt ljus. die migrän DIEEE!!!! 

Av Maria - 17 maj 2009 19:05

På tal om ingenting så tycker jag det här lilla charmtrollet ska vinna hela skiten i "Talang 2009":

Av Maria - 16 maj 2009 13:37

Jag är väldigt väldigt ledsen och nere i dag. och min vänsterarm ser för jävlig ut....=(

krama? 

Av Maria - 14 maj 2009 11:45

Samma stund man börjar tycka om någon så blir man plötsligt sårbar. En annan människa kan plötsligt få en att bli ledsen, glad, frustrerad, arg och irriterad.

Det är inte för inte som jag bara haft flyktiga kärlekshistorier under en väldigt lång tid. Hit and run. sticka precis innan man går från att dejta till att bli pojkvän och flickvän.

Min sytråds-själ klarar bara inte av besvikelser och nederlag. 

Två gånger i mitt liv har jag tyckt om en annan person väldigt, väldigt mycket. och båda gångerna har det slutat i total kaos. Och jag har hamnat i en hög med spillror som har tagit åt helvete för lång tid och energi att ta sig upp i från. Jag vill inte hamna där igen. och enda sättet att undvika det är att inte bli kär. Jag har skaffat ett hjärta av sten och byggt upp en mur runt hela mig som ingen kan ta sig i genom.


Men plötsligt börjar jag tina upp lite grann. men bara lite lite. Och jag tänker ta det väldigt väldigt försiktigt innan jag släpper muren helt. babysteps.

Det goda i att tycka om någon börjar plötsligt överskugga det onda. men inte helt.

Det återstår att se om han lyckas tina upp mig helt. Jag måste utreda först om det överhuvudtaget är värt det. utreda exakt vad han för person och vad hans planer med mig är.

Det är ett lömskt släkte. det dära mans-släktet. Det vet vi ju alla.


Anyhoooow, för första gången på nånga dagar har jag inte en enda plan i dag. ingen tid att passa. och det är lovely! ska dock låna sandras ugn när hon kommer hem våran har lagt av helt. Och jag har en sockerkakssmet i kylskåpet som bara längtar efter att bli gräddad.

Och sen ska jag läsa läsa läsa. och kanske städa lite. städning gör mig rofylld.


So long mina små smultron! 


Av Maria - 11 maj 2009 12:22

Jag undrar hur det känns att ha stora bröst?

riktigt maffiga schyssta tuttar. som kan fixa en snygg uringning och verkligen fylla ut en bh på ett snyggt sätt. och hur känns det att ha blickarna neråt i stället för uppåt när man pratar med någon?

bara för en dag skulle jag vilja testa.

Att ha mjuka stora meloner på bröstet.

Fast det lär jag ju aldrig få veta.


Så jag får ju nöja mig med mina clementiner. som inte kan fixa nån uringning alls, inte ens med push up. Modell-bröst var det någon som sa. ja ja, man får vara som är när man inte blev som man skulle.

Av Maria - 10 maj 2009 18:23

Jag tog ett smslån, det var det dumma jag gjorde. har dock inte fått beviljat än, det gör dom i morron. Man har ju hört så mkt om det där med smslån...och det var därför jag fick sån ångest. jag sitter redan helt skiten med ekonomin, så egentligen kan det ändå inte bli värre.

Men jag är DESPERAT. har inte en krona. massa räkningar på hög. och andra saker som ska betalas. och jag fick tillbaks dom förbannade alfakassae-papprena i fredags IGEN!!!!...Jag storgrät, för nu kommer det ta säkert ett par månader till innan jag får pengarna. EN JÄVLA SKETEN SIFFRA HADE JAG MISSAT!!!!!!!

Det tär på en att gå utan pengar. allting kostar. och jag ska till tandläkaren, barnmorskan och psyk-läkaren denna veckan. har varken pengar att betala besöken eller bussen dit. Och jag måste hämta ut mediciner, och jag måste ha mat!!


jag funderar faktiskt nästan på att börja sälja min kropp.

jag vet inte vad jag ska ta mig till.....=( 

Av Maria - 10 maj 2009 13:19

Åhhh GUD vad har jag gjort!!!

Jag gjorde nåt väldigt väldigt dumt precis nu.....

ÅNGEST!....=( 

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18 19 20
21
22 23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards