Alla inlägg den 3 april 2008

Av Maria - 3 april 2008 21:06

Alla är så överdrivet snälla mot mig i dag. ingen som skällt på mig på hela dagen. Fattar ingenting?

Fått sms från folk som undrar hur är det är, osv. 

har folk fattat? har det varit så uppenbart hur jag mått?

jag vet inte, jag har gjort ALLT för ingen skulle veta eller behöva bekymra sig.


Nån har i alla fall gömt mina tabletter som låg på nattygsbordet. kanske är det bäst så. har överdoserat hej vilt på senaste. 


I morron ska jag pigga upp mig själv ännu mer med lite shopping i kristianstad, sen bär det av till malmö till Rudi på lördag. Ska bli en trevlig utekväll där har vi bestämt! ska bli kul! 

Av Maria - 3 april 2008 13:03

jag vaknade i morse efter en extremt jobbig kväll och natt och bara kände "nu är det fan dags att jag tar ett sista ryck och tar tag i mig själv".

Så jag började dagen med skogspromenad en timme, kom hem och tvingade mig att äta frukost och tvingade mig att tycka det var gott, cyklade till affären, det var sol och skönt, slängde i lite tvätt, dammsög undervåningen och torkade golvet, skrev i hop 2 jobbansökningar, satte upp mig på 3 lägenheter i stan, ringde amanda och snackade skit en timme, och jag har till och med duschat och sminkat till mig i dag.

jag känner mig bättre. har inte vatt så här aktiv på flera flera dagar. Men nu är jag så trött så jag ska ta ett par avsnitt greys anatomy, sen ska jag försöka ta mig in till stan och hänga med amanda.


verkar inte bli nåt jobb förrens nästa vecka, sega jävlar. fast i och för sig har jag nog inte varit kapabel till att jobba dom senaste dagarna. så jag behövde nog det här breaket.



Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards