Alla inlägg under april 2008

Av Maria - 22 april 2008 21:04

Michael pitt. mina drömmars man. jag skulle lätt ligga med honom.

Av Maria - 22 april 2008 18:54

Jobbat som ett as i dag. Det är alltid lika kul när dom sätter ett pass för mig som egentligen är gjort för bilkörning, och jag cyklar. Cyklat säkert 3 mil i dag.

Fy fan vad vältränad jag kommer bli.

Jävla skit sömntabletter jag tog i går, sovit ungefär 2 minuter i natt. Gick sen upp och läste lite, kollade på tv och strök kläder (??).

Så när jag kom hem från jobbet och slängde mig på sängen för att ringa ett samtal somnade jag. som en stock. i 2 timmar. Vaknade av att tre katter låg överallt på mig, och josse snackade nåt om mat.

Så nu har jag käkat, ska ut på en promenix och lufta mig lite. sen in till sandra och ta en kaffe och ge henne en tröja som jag drunknar i.

Jag menar inte att hon är tjock, men hon har faktiskt precis fött barn, det har inte jag. Och hm har cp-storlekar. Är liksom medium i tröjan, men ser ut som extra large.

Jag funkar inte under stressiga dagar, heeeelt slut i huvudet. och folk har tydligen tutat och hälsat på mig flera gånger i dag och jag har inte ens reagerat.

också skällde jag ut en tant, för att hon var så jävla omöjlig. Det får man inte göra sägs det. Men hon är bara bitter och gammal, fan om jag blir sån när jag blir gammal.

jag ska bli en snäll tant, som ska behandla hemtjänsten med respekt.

Säger jag nu ja.


oh well, bye for now.

fan

Av Maria - 21 april 2008 20:23

jag är ledsen i dag, har så ont i hjärtat.

trött trött trött på det här!!

kan någon komma och krama mig? och säga att allt kommer blir bra. 

Av Maria - 21 april 2008 19:57

I dag blev jag tillfrågad om jag vill bli fadder åt Axel, blev nästan lite rörd där. klart jag vill. fast då måste man hålla på och köpa dyra presenter varje födelsedag, silverskedar och grejer.

Men nån gång kanske jag få vettig ekonomi, vem vet.


Jag tycker synd om mitt hår, efter två blekningar och en färgning under loppet av 3 dagar har det fallit sönder typ. har gjort ungefär 30 inpackningar, ändå är det torrt som svinto. Får nog gå och klippa av ett par cm med, topparna är alldeles sönder. Så jag råder er gott folk, BLEK INTE HÅRET FÖR FAN.


jobb imorron, då måste man gå och lägga sig i tid. vilket jag suger på.

Hittade en liten gömma med sömntabletter som jag tydligen gömt undan i somras nån gång. för dom i låg i gammal väska som jag inte använt sen dess.

Så då kanske man till och med kanske få sova i natt ändå.


äh, har inget vettigt att komma med i dag.

Av Maria - 20 april 2008 19:49

En smygande må-bra känsla har börjat komma över mig dom senaste dagarna. Vaknar utan ångest, har inte gråtit på flera dagar.

Jag vet inte vart det kommer i från, men det är en helt underbar känsla. Jag är inte ÖVERDRIVET glad, som att jag knarkat eller nåt. Utan "normal".

Och mycket mer kräver jag inte. Snälla  snälla låt det hålla i sig denna gången.


Jag börjar till och med njuta av det underbara vårvädret, innan tyckte jag bara det var jobbigt för att alla jävlar var så glada när det var sol. Men tänka sig, nu är jag också det!

Var i skogen innan och plockade vitsippor till mormor, som värsta lilla snorungen.

också har vi grillat hos sandra i dag igen, börjar bli lite tradition det där nu.

Nu ska jag beställa lite kläder på internet. Är ute efter en prickig ärmlös klänning jag sett nånstans, och svarta ballerinaskor. så sött så. 

Av Maria - 19 april 2008 21:35

ja, vad säger ni nu då? bättre eller sämre än det blonda?

jag gillar det i alla fall.

fast lite dålig bild jag vet.


nu ska jag åka in till till stora staden, så nu sticker jag igen.  tjillevipp.

Av Maria - 18 april 2008 21:45

Jag har lagt akoholen på hyllan i dag, förutom en whisky som ola bjöd på.

Annars har jag jobbat hela dagen, och bdet har varit helt ok. Jag inser mer och mer hur mycket jag trivs på det stället jag jobbar. och jag hoppas FAN att jag får anställning där nån dag.


Har nyss kommit hem från sandra, kollat på talang och käkat godis och myst med söt-axel. Alltså jag börjar bli farligt sugen på det där med barn, det är ju hur mysigt som helst. jag börjar verkligen bli gammal nu.

Men det kommer förhoppningsvis så småningom, jag får väl vänta då.

En tant frågade mig på jobbet hur det ens kunde vara möjligt att jag inte har nån snubbe där hemma. Hur förklarar man det? att jag helt enkelt inte hittar nån jag gillar eller trivs med, och bara blir kräsnare och kräsnare.

Och jag blir liksom inte intresserad hur många jag än dejtar. 

Men det känns som att jag BORDE ha någon, är nog mest därför jag dejtar.

Men när jag hittar HONOM, så märker jag nog det.


Nu ska jag sätta på kaffe och kolla på "magnolia" som jag lånade på bibblan i dag. och i morron har jag en flaska rödvin som väntar på mig.

Kan ju inte vara nykter heeela helgen, det är ju bara dumt. 

Av Maria - 17 april 2008 19:55

Ja, passar inte denna kaffekoppen uuuutmärkt till mig? ha ha....fick den av Lindy för ett tag sen.


I dag blev jag väckt av madde kvart över sju och fick lite jobb, och i morron med. jag är så TRÖTT på att jobba som timvikarie. alltid bli väckt en kvart innan man ska börja, aldrig hinna äta frukost, typ sova när man kommer till jobbet, glömma plånbok annat viktigt hemma ALLTID. och aldrig hinna fixa mat att ha med sig. I dag åt jag tårta som nån fått över sen nåt möte till lunch.


Var nyss ute på promenad i skogen, och skulle TVUNGET upp på berget och gå, fast det är snorhalt där nu när det regnat. jamen självklart ramlar jag och slog sönder revbenen typ. sen började jag böla och gick hem.

föressten jag färgade om håret i går. mörkt mörkt rött. blev nöjd, och har fått många bra kommentarer, bättre än det fejk-blonda jag hade.

lägger upp bild när jag tyar.


jaha nej, lite kaffe och simpsons. sen läsa, duscha och sova. 

  

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards