Alla inlägg under april 2008

Av Maria - 16 april 2008 12:27

Han fyller snart 8 år, och har varit med mig sen han var liten kattunge. Jag skaffade honom som en impulsgrej när jag flyttade hemifrån. Och han har varit med mig ända sen dess, flyttat med mig ungefär 20 gånger utan att klaga särskilt mycket.

Han följer mig till bussen varje morron, och ligger ute på sandras trappa och väntar medans jag är där inne. Han tvingas just nu bo med 5 andra katter, men han är den enda som inte fräser eller slåss. utan helt enkelt gör det han brukar göra.

Han och mina 2 andra katter är min lilla familj. och sen kan ju folk kalla mig crazy-cat-lady hur mycket dom vill.

Katter är ett ypperligt sällskap, så enkelt är det med det. 

Av Maria - 15 april 2008 21:06

Jag sökte alltså nyss ett jobb i uppsala

Uppsala liksom?

Lite galet. 

Av Maria - 15 april 2008 18:17

Ska färga håret mörkt igen. blir ju livärdd varje gång jag tittar mig i spegeln. Blond är INTE jag.


I dag har jag suttit vak hos en döende tant hela dagen. roligare jobb kan man ju ha. Men jag börjar bli rätt duktig på det där med att "stänga av". Måste jag göra, annars blir jag galen av det här jobbet.

 Men man blir fan rätt deprimerad av att sitta och lyssna på rossel och händer som bara blir kallare och kinder som bara blir blekare.

hon dog i alla fall inte under mitt pass, skönt det.

himla söt och snäll liten tant. Från lister och allt. =(


i kväll blir det grillning igen, vi vägrar tro nåt annat än att det ÄR vår nu helt enkelt.

också så ska jag städa josses rum som jag lånat, för hon ska visst komma hem i kväll.

 Skulle visst jobba i morron med. Fast jag känner faktiskt inte för det.

mn men... 

Av Maria - 14 april 2008 21:03

Jag sa ju att jag ville göra nåt galet. så jag blonderade mig i dag. har aldrig varit blond i hela mitt liv. fast jag får nog bleka det ett par gånger till, så den orangea tonen försvinner.

annars en helt ok dag!

Av Maria - 13 april 2008 21:42

Det finns alltså en sida på internet som heter så. Den är helt seriös, och beskriver sakligt och utförligt hur man begår olika självmordsmetoder. vilken som gör minst ont, hur lång tid det tar, hur man ska göra osv.

jag blev så illa berörd när jag läste den så jag mådde illa.

det blev så verkligt.

Den sidan har 12000 besökare om dagen. det är så sorgligt så jag får ont i hjärtat.

och det är ännu sorgligare att jag var inne på den. 

Av Maria - 13 april 2008 18:12

Sådärja, nu har jag tagit en långpromenad för att komprensera för allt skit jag åt i går. åt liksom godis till middag. extremt nyttigt.


visste ni att 50% av sveriges kvinnor drabbas nån gång i livet av en depression? FEMTI procent. och det säljs antidepressiva mediciner för närmare miljonen varje år. Dom har till och med hittat rester av citalopram (ämnet i antidepressiva) i fiskarna i nordsjön, på grund av alla medicin-rester som folk kissar ut.

så jag är knappast ensam om det här.

känns ju som en liten tröst i alla fall. Och det tar nästan aldrig mindre än ett år att bli helt frisk. så jag får väl helt enkelt acceptera att det kommer att ta tid. även om jag är så trött på den här skiten så jag är på väg att ge upp hela tiden.

jag SKA fixa det här, och komma ut hel på andra sidan.


jag känner för att göra nåt helt galet. typ göra en skitstor tatuering, klippa av mig allt håret, sticka i väg nånstans själv och bara va, skaffa ett jobb i en stad jag aldrig varit, skaffa hund eller vadsomhelst. behöver nån sorts förändring.

och en drastisk sådan.


i går fick jag i alla fall besök från kristianstad (eller förlåt...oooosby...=))

så det blev lite film och så där nu när jag hade huset för mig själv. trevligt.

och i kväll ska jag göra riktig middag. typ vegetarisk pyttipanna funderar jag på. också ska jag sy lite grejer. ska låna mormors symaskin och fixa mina jeans och försöka ge mig på att sy en kjol av tyg som jag köpte för ett tag sen.

kanske kan bli en ny hobby! 

Av Maria - 12 april 2008 14:20

Det var ju ett himla skitväder i dag ju. cyklade nyss till affären och blev blöt hela jag. men jag fick mina cigaretter i alla fall. tror jag ska sluta sen när jag mår bättre, bryr mig inte tillräckligt mycket om min hälsa nu för att ha motivation till att sluta.

jag räknade ut att jag lägger 600-700 kr i månaden på cigaretter. inte klokt egentligen. kunde jag fått ett par jeans, eller ett par tröjor eller en lyxig krogrunda på.

i dag har jag hela huset för mig själv. skööööönt. kanske skulle fixa ett

rave-party här. eller inte. vi får se vad som händer i kväll!


nu ska jag och sandra och axel upp och hälsa på mormor. jag fattar inte när jag blev så barnkär. jag är helt frälst i axel. kanske dags att skaffa ett eget, men då ska man ju helst ha en bra pappa till det med. och jag vill inte ha nån karl i mitt liv.

inte just nu. tar för mycket energi. och alla är dumma i huvudet ändå.


slänger in en bild på det lilla livet här :


Av Maria - 10 april 2008 20:01

Har fått jobba en del ändå, och ska jobba i morron med och förhoppningsvis helgen med. schysst som fan.

 och jag, sandra, ola och martin tog vårens första grillning i dag med. lite korv med bröd och så där. också har jag hyper-gullat med axel. han är för go alltså!

och bara sover och ser söt ut, skriker nästan aldrig.


i dag sa en personal på jobbet till mig att jag borde satsa på att jobba som modell i stället. jag höll på att skratta ner mig. men okej det var kul att höra ju. också sa en tant hundra gånger till mig att jag såg ut som en liten docka. kanske man inte är så jävla ful ändå.


ska till psyket i morron efter jobbet. kolla i fall jag ska byta medicin, och om jag ska fortsätta med samtalsterapin osv. men hon ville inte skriva ut fler sömntabletter till mig, på grund av mitt tillstånd och överdoserings-risken. fan med.

fast jag känner mig lite piggare faktiskt. men det har jag ju sagt ganska många gånger, och sen ramlat dit igen. men men, man får njuta av dom korta perioderna av välmående. 

nu ska jag ta en dusch, och läsa lite och sen sova. har fixat läshörna på mitt rum nu. riktigt mysigt! 

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8
9
10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards