Alla inlägg under december 2008

Av Maria - 23 december 2008 21:08

Hey babes!


Julklapparna är inslagna, granen är klädd. maten är färdig och jag och frida har druckit glögg. nu kan julen börja.

jobbar bara fyra timmar i morron, så är lagom hemma till julbordet.

har lovat en tant på jobbet att göra henne lite julfin morron. så jag ska ta med mig lite smink också ska vi rulla håret på henne. roligt att glädja dom gamla lite, hon var så tacksam den söta lilla tanten!

också har jag fått en skumtomte av Noah och en puss på munnen. och nu längtar jag även till juldagen. frida har fixat och härjat så det kommer bli kanon! har till och med köpt julcider. med smak av kanel och äppel. jajjämän.


jag saknar sandra. och axel. dom har sommar nu. känns som jag inte hört axels skratt på evigheter. konstigt att man kan bli så färst vid en unge.


jag ska skaffa barn. men vill inte ha någon man. tips på hur man gör det?


oh well...kanske borde få lite skönhets-sömn nu som man pallar med dom här dagarna.


god jul mina vänner! 

Av Maria - 22 december 2008 19:21

Hej hopp!


long time no seen.

Väldigt mkt just nu bara. känns som jag har rusen saker att göra, men får knappt hälften gjort. Min energi har en förmåga att bara försvinna helt plötsligt.

men men. helgen var najs. avgjtningen gick ok. jag fick panik efter cirka 20-30 min när gipset började stelna och jag varken kunde röra armar, ben eller rygg och jag tyckte det tryckte mot halsen och bröstkorgen. så Niclas fick bräcka upp gipset och släppa ut mig. fick inte med ena axeln, men han skulle fixa det på nåt vis. och den blev riktigt snygg. weird  att se sig själv i tredemensionellt perspektiv, och utan armar och ben och huvud.

tog bilder, men kan inte lägga upp dom. klassas nog som pornografi. ha ha.

så ni vill ni se mig naken så får ni helt enkelt gå på utställningen i mars.


i morron ska jag jobba, handla dom sista julklapparna, hitta en klänning till mitt,fridas,yayyas och carros äventyr på torsdag och inhandla alkohol. jobbar julafton och juldagen. jävla skit är det. men det är extra betalt. så jag ska inte klaga egentligen.

börjar lite smått se fram emot julen ändå.

den har ju sin lilla charm trots allt. 




Av Maria - 19 december 2008 22:49

By the way så funderar jag på att göra en sån här piercing. jag trivdes aldrig med den i läppen, den skavde på tänderna och var svår att pussas med. men en sån här piercing borde inte vara i vägen på samma sätt, right?

jag tycker det är riktigt snyggt faktiskt!...=) 

Av Maria - 19 december 2008 22:26

En alkoholfri fredag. yeeey jag är så duktig!

sov i sandras hus i natt för pappa och martin hade nån sorts far-och-son-fest här hemma med eddie meduza på högsta volym och julmustgrogg.

Var helt underbart tyst och lugnt och världens bekvämaste säng. sov som en prinsessa. och i kväll har jag varit där igen. gett deras katter lite kärlek och kollat på "Jaws". jag känner mig så duktig när jag klarar av att umgås med mig själv. bara vara, ta det lugnt. ingen alkohol, inga slagsmål och inga engångsligg.


min favoritbh har plötsligt blivit för liten. jag fattar ingenting. antingen har jag gått upp ett par hälsosamma kilon eller gjort en tutt-operation på fyllan eller är jag på smällen. fast den risken är ganska minimal. p-piller är väl 99,9% säkert??

dessutom ligger jag knappt nuförtiden.

det är julgodiset som har satt sig på hullet. lär det va. jag är ju ett big fan av socker så det vore ju inte så konstigt.

jag skulle dö om jag fick diabetes.

också är jag livrädd för sprutor med.


nu ska jag hitta nåt att roa mig med. och i morron sticker jag så det blir tyst här i helgen.


puss mina små krattor!

Av Maria - 18 december 2008 19:24

jag saknar sandra och axel. JÄTTE mkt allaredan. var i deras hus innan. så tyst och tomt. ingen axel som välter ner inredningen, ingen ola som går runt i kallingarna och dricker whisky och drar dåliga skämt och ingen sandra som man kan berätta om sin dag med samtidigt som hon springer runt och gör tusen saker samtidigt.

ja jisses hur ska dom här veckorna gå?


nu har jag druckit två öl. jag firar. för jag är ledig 3 dagar nu. bra början på mitt schema måste jag säga. sen nästa vecka väntar en djävuls-vecka.

i morron ska jag fixa dom sista julklapparna. sen på lördag åker jag till yngsjö för att hälsa på Niclas. dricka kokkaffe och bli avgjuten var planen.

lika bra att föeviga sin kropp medans man är ung. snart börjar allt förfalla. hängtuttar och rynkor. jag har fått en rynka, vid ena ögat. jag inbillar mig att det bara är en bekymmers-rynka.

fast jag lär i och för sig förfalla i förtid.

så mkt som jag röker och dricker och käkar piller.

camilla snackade om att vi skulle sluta röka samtidigt vid nyår. jag fick välidg ångest över det.

jag är inte redo att släppa mina cigaretter. dom är mina bästa vänner. dom tröstar mig och piggar upp mig och finns alltid där för mig.

alla icke-rökare tycker jag är knäpp nu. alla rökare vet vad jag snackar om.


nu ska jag duscha. jag känner mig svettig. hej då! 


Av Maria - 17 december 2008 19:32

Jag tror inte det är nyttigt att titta på en tvserie så mkt som jag gör. jag snackar om Greys anatomy. färdig med fjärde säsongen nu. jag börjar tro att dom verkliga. att dom är mina kompisar. jag tyckte helt ärligt att jag såg Dr.yang på jobbet i dag, bara för att hon var asiat. och hade vit rock.

och jag kan dela in folk jag känner i vilka karaktärer de skulle varit i Greys.

jag själv är en solklar Meredith.

josse helt klart en Izzie . Sandra är en blandning mellan Callie ochIzzie. Frida är också Izzie. Rudi är en Karev, no doubt. dennis är en George. camilla är Dr.yang Jonas är en Burke. jörgen är också en George.

ja jag kan fortsätta hur länge som helst.

tur att femte säsongen inte kommit ut än.

Jag tror jag behöver en paus.


Av Maria - 16 december 2008 19:47

Nu har jag varit och tagit adjö av sandra. i morron försvinner dom andra sidan atlanten. blir nästan lite tårögd. jag vet jag vet, de ska bara vara borta i 3 veckor. men jag är van vid att träffa henne varje dag, så det är en evighet för mig.

positivt är att jag får låna deras hus när de borta.om jag vill vara i fred och så. men jag fick inte ha några rave-fester dock. synd.


nu: dusch, tv, sen tidig säng. jobb i morron.


hade tydligen varit jordskalv i morse? på nåt konstigt sätt missade jag det helt. weird. 

Av Maria - 16 december 2008 19:02

Jag delar med mig av mina favoritlåtar lite då och då och här kommer ännu en:


Lifehouse- everything

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23
24
25
26 27 28
29
30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards