Alla inlägg den 13 januari 2009

Av Maria - 13 januari 2009 18:58

Jag cyklade till affären för en stund sen. utan linser på mig för dom är slut, och jag hittade inte mina glasögon. så jag cyklade i blindo och koncentrerade mig på vägen 1 meter framför mig. och vad hände?

jag cyklade rakt in i en gubbe som var ute med sin hund. och fy fan vad arg han blev! han skadade sig inte, det var jag som ramlade och skrapade upp knäna som vanligt. mina ben är jättesnygga. blåmärken, skrapsår och plåster överallt. en flickig klänning och lackskor och jag kan bli tagen för 5 år. coolt.


jag är sååååå värdelös på det här med mat. när var och vad man ska äta. i går åt jag digestive till middag och i dag åt jag riskakor och juice. jag avskyr AVSKYR att laga mat. och tycker inte maten är värd besväret med att göra den. och för att inte snacka om all disk efteråt.

men jag är ju en människa, så jag blir hungrig ibland. då tar jag helt enkelt det första jag ser. ischoklad, clementiner, kex, filmjölk och väldigt väldigt ofta äter jag smörgåsrån. snabbt lätt och man håller sig mätt nån timme i alla fall. utan smör eller ost. bara plain. i lyxiga fall saft till också.

jag lär ha näringsbrist på dom flesta områden och mitt blod lär va sämre än på länge.

jag måste se till att skaffa mig en karl som gillar att laga mat. och som kan ställa mat på bordet varje dag. bara gå till bordet, äta och går därifrån. perfekt!


jag ska by the way plastikoperera mig så jag ser ut som Monica Belluci. jag tror faktiskt inte det finns någon vackrare kvinna i skådespelarvärlden. och hade jag inte varit äckligt hetero så hade jag nog velat ligga med henne.

men men sånt väljer man inte.

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards