Alla inlägg den 20 januari 2009

Av Maria - 20 januari 2009 19:32

Det är rätt så weird att många kallar en tjej/kille för sin pojkvän/flickvän efter att bara träffats några gånger. för mig tar det väldigt lång tid innan jag går till det stadiet att kalla någon min pojkvän. tycker det är ett alldeles för stort setg för att bara bestämma sådär. man måste lära känna varandra helt. sovit hos varandra många gånger och definitivt haft sex. och det självklara. man måste vara KÄR!

Men visst Mr.d lycka till med din hastiga "flickvän". som du känt i en vecka eller så. och som du älskade allaredan(!) för att vara dig förvånar det i och för sig mig inte. dessutom var hon fulare än mig. mwhahhahahah. vad det är roligt att vara omogen ibland.


i kväll sticker jag nog in till stan. till den långhåriga. 


puss och hej leverpastej och det där 

Av Maria - 20 januari 2009 12:18

Jahapp nu har min lillasyrra börjat på körskolan. tycker det är jättebra, för då finns det en till som kan skjutsa runt på mig. ska vi se här...hon är 7 år yngre än mig, liiite pinsamt att hon tar det före mig eller så. men jag vet inte vem jag lurar. jag kommer aldrig. jag upprepar aldrig till att ta körkort ändå. jag är nog en av dom få här i världen som inte känner nåt som helst intresse av det.

jag tycker inte om saker som går fort.

och jag kan inte ens tänka mig själv bakom en ratt på motorvägen körande 120 km/h. hade ju fått nervsammanbrott.

MEN jag vet folk som resonerat precis som jag innan de tog körkort och nu kör dom hur bra som helst! Sandra och Camilla är två bra exempel på det.

dessutom var camilla äldre än mig när hon tog körkort. så det finns hopp!

Men det skulle faktiskt kännas riktigt löjligt att skriva in mig på körskolan i min ålder och sitta där bland alla 18/19-åringar. som värsta tanten.

folk klassar en som lite weird när man inte har körkort över 20.


nåväl, nog om det . nu har jag precis haft lite hemma-spa. gjort inpackning i håret, haft ansiktmask och tagit långdusch med alla möjliga roliga tvåler och krämer. jag är så fresh! nu skulle ni allt vilja ta på mig lite.

nu måste jag dock städa lite. så jag är snart icke-fresh igen.

sen ska jag försöka få tag på den kärringen på kommunen som har hand om arbetsintyg och sånt. hon svarar ju aldrig, den subban.


hej då mina små lingon! 

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards