Alla inlägg den 4 februari 2009

Av Maria - 4 februari 2009 19:14

I dag har jag haft att göra i princip hela dagen. sånt gillar jag. Bland annat varit i stan och uträttat tusen ärenden som jag inte blivit färdig till, fika med Richie, solade och lånade en hög böcker till.

Sen färgade jag håret och slingade det. rött med guldiga slingor. blev helt ok för att ha gjort det själv. kanske slänger upp en bild sen!

Sen var jag inne hos sandra och badade axel medans dom grejade lite. Jag ser sandras barn som en gratis introduktionskurs i att ta hand om barn. och vill lära mig allt, så jag är mer förebredd sen när jag själv nån gång får barn. Det är minsann en HEL DEL att tänka på när man ska uppfostra ett barn har jag märkt. och jag har ingen mamma som kan lära mig, så det får sandra göra i stället. och det gör hon jättebra..=)

nu ska jag alldeles strax värma till lite mat, korvstroganoff och spaghetti och sen ska jag läsa den grymt braiga boken "När livet tar slut". handlar om en kvinna som förlorade hela sin familj i tsunamin. jag har blivit helt besatt i verklighetsbaserade böcker. det ger mig perspektiv. att det finns folk som har det SÅÅÅÅ mkt värre än vad jag har.


Dom på apoteket rotade även fram en receptfri burk med "rogivande piller" som ska va bra mot sömnen. men jag är inte hoppfull. receptfria tabletter är alltid skit för en narkoman som jag.

men ok ok...jag ska ge det ett försök i kväll. orkar bara inte vara vaken till sex i morron bitti som jag var i dag. 


hej svej 


Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards