Alla inlägg den 22 februari 2009

Av Maria - 22 februari 2009 21:50

Jag är töntigt hooked på hello-kitty grejer.

jag har behövt köpa en ny mobil i typ 3 år, och jag har bestämt mig det blir en sån här: 

Av Maria - 22 februari 2009 16:26

För att ni som inte känner mig ska hänga med på vem den där helen är och varför hon kallade mig såna saker kort historia följer: Sandra är min storasyster, Helen är hennes svärmor, sandra har varit tillsammans med Helens son Ola i cirkus 12-13 år. så vi har ju ganska naturligt behövt umgåtts med helen med familj i en himla massa år.

Helen är en sån där människa som är lite finare än alla andra, softistikerad och kan precis allt om vett och etikett. och hon har ALLTID sett våran familj som lite white trash.

Och mig speciellt har hon aldrig gillat.för hon antagligen tycker jag är kaxig, "annorlunda", inte har fint hus och fina barn och fint jobb och inte är lika "lyckad" som till exempelvis hennes dotter. vi har ändå trots allt aldrig blivit precis ovänner. utan socialiserat på kalas och dylikt som normalt folk. och jag har alltid försökt bete mig moget och trevligt mot henne för att hon tillhör sandras familj och jag vill inte starta onödiga bråk.


Men i går brast nåt för henne och hon fick äntligen säga vad hon tyckte om mig. Vi satt vid kaffet och pratade lite löst om planeringen till sandras och olas bröllop och jag la mig inte i särskilt mycket. men hon malde på och malde på och sa emot sandra hela tiden om vissa saker som det verkar som det är upp till HENNE att bestämma hela jävla bröllopet. då vände jag mig till sandra och sa lugnt och sansat: Det är faktiskt ERT bröllop så det får ni bestämma själva.

precis i det ögonblicket slog det slint för Helen. hon blev som en galen psykotisk häxa. och till slut ställde hon sig upp och skrek dessa orden och ärligt minns jag inte hälften vad som hände för jag blev så chockad och sprang ut i köket eller vart det nu var och skakade och grät helt hysteriskt.

och hon sa en himla massa saker till och skrek och bråkade i 20 minuter till innan hon smällde igen dörren och stack.

så gick det till.

jag har under alla dessa år aldrig sett just den sidan hos henne. även om sandra berättat om händelser då hon gett sig på henne på samma sätt.

och blev bara ställd, chockad och enormt ledsen över att en människa kan hata mig så mycket för att jag bara finns till. och inte är som henne.


Ola pratade med henne i går kväll. hon hade minsann INGENTING att be om ursäkt för.

jag tycker det känns jobbigt för denna människan kommer jag tvingas fortsätta träffa, för att sandra gifter in sig i den här familjen.

vi skulle åka med helen och fixa brudtärne-klänningar i veckan.

ALDRIG ALDRIG ALDRIG!!!! att jag ska gör nånting tillsammans med den människan igen.


jag ska sy min egen klänning. fanimej.


Av Maria - 22 februari 2009 11:28

jag kunde inte låta bli.

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards