Alla inlägg den 15 februari 2009

Av Maria - 15 februari 2009 19:53

Jag kan inte fatta att Eddie Vedder klippte av sig håret sen.

man blir ju nästan lite sur.

jag blir ju alldeles till mig av honom av denna videon.

faktiskt. 

Av Maria - 15 februari 2009 19:30

I går började vi ju röja i mormors hus. kändes lite konstigt att rota bland alla hennes grejer. slänga, packa ner och helt enkelt plocka undan ett helt liv som levts.

vi hann nästan bara med garberoberna i går. lilla mormor var ju mycket för det där med kläder skor och väskor och dukar och gardiner. och hon hade ingen mormor-stil överhuvudtaget. och hon hade samma storlek som jag i tröjor så jag kom hem med med flera bärkassar kläder väskor och grejer. skorna på bilden hittade jag med. as-snygga! väldigt motmor-aktiga. allt med höga klackar och modernt.

fan vad jag saknar henne.....=(

så nu kommer snart någon annan att bo i hennes hus. känns lite konstigt.

men det är livets gång. människor dör. det kommer vi alla att göra. och vi kommer alla att vara med om dödsfall i vår närhet.

det är bara så det är.

fast det är precis lika jobbigt varje gång. det är människor man älskat, så man delar hur många minnen med som helst, som funnits med i hela ens liv. och helt plötsligt finns inte personen mer.



Nu ska jag fixa kaffe och sen örsöka få lite ordning bland alla mina kläder och grejer på rummet. är total KAOS däruppe. får vara glad att jag hittat sängen den senaste veckan. och sen hoppas jag på en himla massa jobb nästa vecka!

Av Maria - 15 februari 2009 13:46

Jag har mått så bra dom senaste dagarna att det nästan är läskigt. det har varit en hel del ögonblick som jag bra skulle vilja frysa och stanna i för evigt.

det är skönt när är på det hållet.


i går blev det minsann lite allahjärtansdag-mys, jag och J (på bilden) lagade mat sen stack vi på bio och såg "twilight". väldigt trevlig liten film faktiskt.

Och dessutom har jag och J gjort en deal, vi ska båda sluta äta godis från och med i dag. känns väl sådär. men men. jag ska även börja cykla på motionscykeln här hemma. och ska lära mig meditera. ja fyfan, en helt nytt liv ska jag skaffa. lättare sagt än gjort.

men man måste börja nånstans.


jag skriver nog mer sen, har lite grejer att pyssla med nu bara.

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards