Alla inlägg den 27 februari 2009

Av Maria - 27 februari 2009 19:33

Frisk från influensan men har i stället åkt på förkylning. snorar runt och nyser och hostar som en galning. det ena avlöser det andra. fattar inte vad som hänt med mitt immunförsvar, det som alltid varit nåt jag kunnat skryta med!


 Vägrade dock ligga hem och vila i dag och var i stan och gjorde lite grejer. och försökte njuta av solen men min febriga kropp gick bara och svettades och frös om vartannat i min tjocka polotröja. så när jag kom hem fick jag äntligen en välfötjänt timmes sömn. kroppen var så matt och trött att den orkade inte säga emot längre.


gick förbi ett gammalt ex på stan i dag. jag har alltid tyckt det där med ex är lite konstigt. så där i efterhand. En människa som delat vardag, sina djupaste tankar och hemligheter med och som sett en naken tusen gånger och som man planerat en framtid med helt plötsligt är en "vanlig människa" som man hejar på på stan men inget mer. ibland kankse man träffas hand i hand med sin partner eller han hand hand med sin. det blir en konstig situation. men man hejar och går förbi och funderar inte mer på den saken.

En del är vänner och så där med sina ex, men det har aldrig riktigt varit min grej.Ett ex kan aldrig riktigt bli ens vän på riktigt, BARA en vän. om man nu haft känslor för varandra vill säga.

det är mina efaranheter i alla fall. det är synd, med tanke på att det är en person som känner en innan och utan.

Men filosofi har alltid varit släpp och gå vidare, och se inte tillbaks. Ältande leder ingenvart. och det finns alltid nya personer att älska.


nog om det. i kväll måste jag låta mig själv vila lite. och ska bara ta det lugnt och kolla film och dricka Mer. och vara en pigg liten friskus-lärka i morron!

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards