Alla inlägg under januari 2009

Av Maria - 4 januari 2009 20:42

Snurrig och lustig. sov konstigt i natt. vi gick och la oss vid halv tre. Ola somnade som en stock. jag låg nog vaken framåt 6-7 på morronen dock. smög upp och tittade lite till på boxningen på tv4 sport. Min nya fetisch.

Två halvnakna muskliga män som pucklar på varandra och är allmänt manliga och macho. det funkar nog ungefär som mjukporr för mig.


varit inne hos sandra och städat undan efter mig. och klappat katterna och vattnat blommorna. i morron kommer dom hem! YEEEEEEY!!

och nu ska pappa köra och hämta josse med. snart är vi enade igen. allihopa mina älsklingar. och i morron blir det arbetsförmedlingen för femhundradetolvte gången. mitt vik gick ut nu i fredes så nu är jag arbetslös igen. totalt jävla hopplöst att jobba som springvikarie! jag funderar på att söka helt andra jobb. inte som undersköterska utan byta bana helt. för här verkar inte finnas några jobb att hämta. (som dom skröt om sååå mkt under utbildningen).


jag måste nog börja dricka Blutsaft(eller Blodsaft som Ola kallar det). känner mig svag och svimfärdig. jävla blod till att va dåligt på att cirkulera. och kass kvalite är det säkert med.

så nu ska jag gå och svimma lite eller så. sen ska jag kolla på boxning.

Jag hjärta boxning.

Av Maria - 3 januari 2009 11:46

En oootrolig jobbig natt. vaknat hundra gånger med andnöd och ångest och sprungit upp och ner och kedjerökt och knaprat piller.

när jag vaknade i morse var det ett lugn över mig.

jag tog mig igenom det. världens ångestattack. började le lite. duschade bort resten av ångesten och bestämde mig för att göra nåt roligt i dag.

så jag tar tåget till ronneby för att hälsa på Ola. kanske svänga inom jojje och säga hej med när jag ändå är i krokarna.

det snöar ute. det är ganska fint.

men inte så himla fint, när man inte har någon vinterjacka.


jag borde äta nånting. pizzan från i går står orörd. och jag kom mig själv med att inte ätit något på hela dagen i går.

man glömmer bort viktiga faktorer när man faller. som att äta och dricka. och kamma sig och klä på sig riktiga kläder.


låt mig ha en fin dag. en dag när jag mår bra. kan inte vara för mkt begärt.


hörs när vi hörs! 


Av Maria - 2 januari 2009 23:00

Och plötsligt glimmade solen till i allt det mörka.

någon bra hände mig.

man ska alltid vänta ett par timmar med självmord. saker och ting kan alltid vända. hastigt och lustigt. 

Av Maria - 2 januari 2009 18:53

Varje gång du förnedrar mig känner jag mig lika blåst. lika utnyttjad. men efter hysteriska gråtattacker och panik-letande efter vassa föemål så slår det mig varenda gång. det ger mig bara mer styrka när du gör så. mer styrka att vilja kicka din röv och skaffa ett så jävla mkt bättre liv än vad du har.

så jag tackar dig för den tjänsten.

men jag är så arg på mig själv att jag går på skiten gång på gång på gång. fast jag vet att du alltid kommer att vara samma människa. och att min extrema törstande efter tyck om mig! leder till att jag bara skadar mig själv. jag tycker inte ens om dig. men du är en fruktansvärt manipulerande person. och jag vet att du varit så mot en stor del fler tjejer än mig.

jag skulle så gärna vilja varna dom för dig. dom snälla, oskyldiga flickorna du ger dig på. jag KÄNNER dig. jag vet hurdan du är. du kommer såra hela bunten. äckel.

jag är så mkt bättre än dig. snyggare och smartare och framförallt mer ödmjuk.


veckan som kommer kommer att bli bäst. då kommer 3 sötnosar hem. sandra! josse! och jörgen...som lovat bjuda på middag.....;)


i dag är det visst fredag, men det skiter jag fullständigt i. ångesten ligger tryckt över hela bröstet. och jag ska dränka den med sobril alkohol och blod. 

kanske morgondagen blir bättre. kanske inte.

kanske skulle läggas in på psyket. kanske inte. det återstår att se. 

Av Maria - 1 januari 2009 20:36

Sådärja så var det nytt år igen ja. för ett år sedan började jag jobba på stället jag jobbar nu, för ett år sedan var jag kär i en, för ett år sedan var jag långhårig, för ett år sedan mådde jag riktigt dåligt, och för ett år sedan trodde jag aldrig jag skulle leva ett år till.


men se på fan. det gjorde jag.

jag ger inga nyårslöften. men sätter upp mål för varje år. år 2009 ska jag: få ett fast jobb, flytta för 100:de gången, våga starta nåt seriöst med person av andra könet, jobba ÄNNU mer på mig själv, kanske börja med meditation och yoga. och det största av allt. jag ska skriva färdigt min bok detta året.

har hållt det ganska hemligt. men ja, jag skriver på en bok. och tänker hålla det hemligt lite till. snart kanske ni får veta mer...=)


natten var kaos här hemma och jag tackar gudarna för att jag smög in till sandras och lånade deras hus i natt. och tackar gudarna för att pappa och martin kom hem utan skador. och jag hoppas FAN att martin får drickförbud igen nu. snorvalp. han är ju en så snäll och gosig lillebror (kan vara i alla fall). och å beter han sig så här.

fick sitta stund i morse innan jag skulle till jobbet och prata med pappa. han var rätt uppriven och ensam . det går inte förneka, vi HAR problem i vår familj. och vi har våra skäl till det. men alla gör vi så gott vi kan för att lappa i hop, få det att funka. vi är ju det bästa vi har!

jag älskar pappa,sandra,josse och martin. utan er skulle jag verkligen inte leva.


jag känner mig groggy. gav mig på ett par sömntabletter. fför jag känner mig orolig och tror inte jag kommer kunna sova.

ps. i går kväll/natt skickade jag ganska konstiga och kryptiska sms till folk. jag är ledsen för det. skickade även konstiga bilder. verkligen förlåt!


nej, nu säng tv och vänta på Imovanes ljuva omfamning. 

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8
9
10 11
12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards