Alla inlägg under februari 2009

Av Maria - 8 februari 2009 18:50

Jag har gjort fransk manikyr på mig själv. snyggt va??

annars har denna söndag fördrivits med att jag och martin hängt på soffan och plöjt i genom "Macken" som jag köpte med aftonbladet i dag.

också har jag ätit huvudvärkstabletter .


 och i morron MÅSTE jag in till bibblan och låna en hög böcker. läste ut den sista boken jag hade i går. och jag har absitens!

jag har kommit in en extrem läsar-period, jag läser inte böcker. jag slukar dom, med hull och hår. och hinner knappt stänga sista sidan på den ena boken innan jag öppnar nästa.


japp, så kan det gå. nu har jag inget mer att säga i dag.

hej då. 



Av Maria - 6 februari 2009 16:33

Jahaja, så var det helg igen. det är konstigt att dagarna faktiskt flyger förbi, fast man inte jobbar. tjoff så har det gått en vecka till.

Fest är ingenting jag sysslar med nuförtiden. krogen intresserar mig inte överhuvudtaget. det är nog ett par månader sen som ens drack alkohol. det har bara blivit så. hux flux växte jag upp och vill hellre laga goda middagar, mysa och kolla film på helgen än dansa på bardisken och spy hela natten.

kanske kommer lusten tillbaks eller inte. mig spelar det ingn roll.


I går var jag hos den långhåriga som bjöd på middag, film och mys. väldigt trevligt. vi fick till och med sovmorron i dag för han började inte skolan förrens tolv.

och när jag kom hem så kom sandra och axel så hela syksonskaran drack kaffe och åt upp josses sockerkaka (axel tyckt det var underbart gott som ni kan se på bilden). och i kväll pyser jag nog in till holmströmarna för lets dance och godis. blir lagom fredags-underhållning.


nu ska jag ner till affären och köpa katt mat, innan alfons äter upp mitt ben i ren depsperation.

Av Maria - 4 februari 2009 19:14

I dag har jag haft att göra i princip hela dagen. sånt gillar jag. Bland annat varit i stan och uträttat tusen ärenden som jag inte blivit färdig till, fika med Richie, solade och lånade en hög böcker till.

Sen färgade jag håret och slingade det. rött med guldiga slingor. blev helt ok för att ha gjort det själv. kanske slänger upp en bild sen!

Sen var jag inne hos sandra och badade axel medans dom grejade lite. Jag ser sandras barn som en gratis introduktionskurs i att ta hand om barn. och vill lära mig allt, så jag är mer förebredd sen när jag själv nån gång får barn. Det är minsann en HEL DEL att tänka på när man ska uppfostra ett barn har jag märkt. och jag har ingen mamma som kan lära mig, så det får sandra göra i stället. och det gör hon jättebra..=)

nu ska jag alldeles strax värma till lite mat, korvstroganoff och spaghetti och sen ska jag läsa den grymt braiga boken "När livet tar slut". handlar om en kvinna som förlorade hela sin familj i tsunamin. jag har blivit helt besatt i verklighetsbaserade böcker. det ger mig perspektiv. att det finns folk som har det SÅÅÅÅ mkt värre än vad jag har.


Dom på apoteket rotade även fram en receptfri burk med "rogivande piller" som ska va bra mot sömnen. men jag är inte hoppfull. receptfria tabletter är alltid skit för en narkoman som jag.

men ok ok...jag ska ge det ett försök i kväll. orkar bara inte vara vaken till sex i morron bitti som jag var i dag. 


hej svej 


Av Maria - 3 februari 2009 21:51

jag slits mellan två personligheter i min kropp. Den sjuka maria, och den friska maria. Det måste vara så här det känns att vara schizofren.

Den friska maria vill leva livet, ser möjligheter i stället för motgångar, tänker att allt kommer att ordna sig och skrattar och är allmänt charmig och glad.

Den sjuka maria vill bara gråta, sova, ser världen som en enda lång transportsträcka mot döden och skiter fullständigt i framtiden för hon har redan planerat att ta ett rep och gå ut i skogen och göra slut på lidandet.

Dom kan inte samsas, och smälta ihop till en person. och hur mycket den friska maria än kämpar så tar den sjuka maria övertaget hela tiden. 

Vem kommer att vinna?

Det känns som att jag är i en tecknad film med en djävul på ena axeln och en ängel på den andra. och dom käftar mot varandra och säger till mig vad jag ska göra och försöker överrösta varandra hela tiden. för båda är starka , och båda vill vara ensamma i min kropp.

Det här är tröttsamt, slitsamt och jag undrar återigen will life ever be sane again? 

Av Maria - 3 februari 2009 14:49

..är jag så jävla snygg också när jag är arbetslös. jag lägger verkligen ner mkt energi på mitt utseende.

Av Maria - 3 februari 2009 13:55

Nej, nu börjar det här drivar-livet gå mig på nerverna. det är bra nu tack.

Sökt ett jobb i dag. På gerbogården, som jag säkert inte får ändå. för en fågel viskade i mitt öra att dom skulle ta nån timvikarie som jobbat på gerbogården ett tag. jag har aldrig jobbat där så.

Och nu äntligen har jag också lyckats med konststycket att vända på dygnet. gick upp cirkus halv tolv i dag. så nu är jag en sån där vanlig arbetslös ungdom. 

I min arbetsplan från arbetsförmedlingen står det: "duktig ambitiös tjej som kommer lösa sitt problem inom en snar framtid".

vart tog den duktiga ambitösa tjejen vägen? hon har försvunnit lite på vägen. och hon får gärna komma tillbaks nu.

jag måste jobba igen innan jag blir galen!!!!! 

Vilket jävla jobb som helst. förutom möjligtvis hora. 

Av Maria - 2 februari 2009 21:44

Vad är grejen men den här jävla ångsten? jag fattar det inte. den försvinner inte, den lättar inte ens. Ibland över ingen särskild orsak. i eftermiddags fick jag sån attack att jag nästan fick andnöd, och satt nere i källaren och kedjerökte och bölade som en gris.

som ett totalt weirdo. 

Är det mitt inre som försöker säga mig nånting? att jag faktiskt inte mår särskilt bra?

för på senaste har jag bara sopat allt under mattan. trycka undan, låtsas som det inte finns. Underskatta inte the power of denial typ. 

Och inte ett enda piller har jag. inga ångestdämpande, inga sömnpiller. inte ens valerina har jag. och dom kostar 120 spänn, och det lägger jag inte på en karta skit. ibland längtar jag ihjäl mig efter små rosa piller. som gör mig mjuk på insidan. men å andra sidan vet jag att dom bara hjälper för stunden, och jag blev alldeles för beroende. jag måste ju face min ångest förr eller senare ändå.

Nu ska jag bara komma på hur jag ska bli kvitt den.


För övrigt en mysig gårkväll/natt. Mer sånt tack.


hänga tvätt och äta yoggi är min plan nu.

tjingepling. 


Av Maria - 1 februari 2009 16:40

eeeehhh...jahaja då var det ny månad?

Jag har huvudvärk. rödvinshuvudvärk kanske. deT SNÖAR!!! Och det är så fult.

Jag är hungrig som en uteliggare. och funderar på att lösa det bekymret genom ostbågar. låter härligt fräscht.

Fast först ska nog baka en tigerkaka, för det kliar i fingrarna efter att inte ens varit i närheten av elvispen på två dagar.

ehh..ja...mkt mer hade jag väl inte att säga i dag?

ska grejsemojsa lite och sen ska jag in till the big city sölvesborg och ha sleepover med Jööögen.(ja, utan R , för sånt hoppar man över i sölvesbåååååj)

hej då.

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards