Alla inlägg under november 2008

Av Maria - 26 november 2008 20:16

Så luktar man bebiskräk igen. jag som var nydsuchad och allt. alltså jag tycker jättemycket om barn. har inte alltid varit så förstjust i dom, men dom senaste åren har ju som jag berättat om innan min biologiska klocka börjat ticka lite smått.

MEN jag märker när jag passar andras barn hur skönt det är att "lämna tillbaks" dom sedan. när dom skriker, kräker och är griniga vad man än hittar på för att roa dom. så riktigt redo att skaffa egna är jag nog inte än. fast det är klart, det bli väl helt annorlunda när det handlar om att ta hand om sina egna barn.

men jag väntar nog 3-4 år till dock. fast sånt vet man aldrig. jag kan va på smällen nästa år så det är bara att ta det som det kommer.

för barn vill jag definitivt ha!

och jag vill inte bli en gammal morsa heller. om 3 år är jag tretti...sååå...tick tack tick tack....

men jag känner ingen panik eller så.


i dag när jag satt ute och rökte med en jobbarkompis så berättade hon en sak för mig när vi pratade om det där med att må psykiskt dåligt. hennes son tog livet av sig för 3 år sedan. NITTON år gammal. jag blev helt mållös. jag visste ju ingenting om det. och hon berättade hela historien, och jag kunde inte låta bli att börja gråta. och hon började gråta. hon berättade om hur hela hennes liv förändrats efter det och hon blir aldrig samma människa igen. och så många FRÅGOR hon aldrig kommer få några svar på.


jag kommer aldrig aldrig ALDRIG försöka ta livet av mig igen. hur tänkte jag???!!....lämna min familj, som dessutom redan förlorat en familjemedlem. jag skäms när jag tänker på vad jag gjorde.

att ta sitt liv är inget man själv far illa av. man bara försvinner. men ens anhöriga får leva med det resten av sina liv. och med frågan: vad kunde vi gjort för att förhindra det?

jag ska inte ljuga och säga att tanken inte slår mig fortfarande. det gör den då och då. men jag kommer aldrig gå så långt att jag går till verket.

nånsin igen. 

Av Maria - 26 november 2008 18:31

Trevligt att att få hälsa på en del av er....=)

det är Ni som gör bloggen. utan läsare kunde jag lika görna skriva dagbok med penna och papper.

just nu hinner jag dock inte dra nåt längre utlägg. ska slänga i mig ett par mackor, duscha, sen passa ett barn.

hör av mig senare


puss! 

Av Maria - 25 november 2008 17:29

Alltså jag har i snitt 60-80 besökare om dagen just nu. och av dom är det endast 5 möjligtvis 6 stycken som jag vet vilka det är.

jag är nyfiken på er andra ju!...vilka är ni?...känner ni mig?....är jag helt okänd?....varför läser ni min skitblogg?

jag tycker det är dags att vi hälsar...=)

och jag blir jätteglad om ni länkar till era egna bloggar om ni har någon, jag älskar nya bloggar!


så...hej jag heter Maria, vad heter du?...=) 

Av Maria - 24 november 2008 16:49

Nu sitter jag och laddar ner lite ny musik till min Ipod, sen ska jag vara duktig och ut och gå en runda. jag har ju reflexväst och allt nu!

jag har precis bakat med. och för FÖRSTA gången lyckades jag med en sockerkaka. den blev perfekt. förutom att den gick sönder när jag skulle flytta över den till en tallrik. men det är ett mindre bekymmer.


det börjar bli olidligt kallt ute. måste måste köpa vintejacka när lönen kommer. jag väntar på lönen som aldrig förr. hade 1,98 på mitt konto. så inga cigg förrens lönen kommer tydligen, om TRE dagar. jag kommer vara ett nervsammanbrott. får bli nikotintuggummi och vredesutbrott.

jag har inga pengar till bussen i morron. och kan inte köpa mat på jobbet. jag HATAR verkligen att gå utan pengar. ALLT kostar tamejfan. och det ligger en fiiiin hög med inkasso-räkningar framför mig här på datorbordet. en hög som bara växer. kommer ju inte att få behålla mkt av nästa lön heller.


In flames kommer till Sweden rock i sommar!! GALD FLICKA. lätt att jag ska dit oavsett om jag jobbar eller är i barcelona eller inte har några pengar! lätt!!

Av Maria - 23 november 2008 16:32

trött trött trött. och ändå har jag legat och sovit sen jag kom hem typ. det blev en seeeeen natt.

kortspel,vin, öl och cider och techno. vi köpte en kortlek på konsum för 11 spänn typ. den var tunn som papper. och jag vann inte en enda gång.

om en stund blir det pizza. jag ser fram emot det sjukt mycket. jag har inte ätit på läääänge! jag ska nog försöka ge mig på att äta upp hela pizzan. vem vet när man får mat nästa gång.


Rudi har satt griller i huvudet på mig. han vill att jag ska följa med till Barcelona och jobba. lämna allt och bara sticka. han ska göra det i vilket fall som helst.

och nu kan jag inte sluta tänka på det. jag har inget som binder mig här. inget fast jobb, ingen pojkvän, inga barn, inget boende. men det känns bara som det är nåt jag skulle gjort när jag var 19-20. känns som det är "för sent" liksom. men jag vill mer och mer.

jobba i barcelona ett tag, kanske åka ner till gran canaria och jobba där ett tag. haka sig fram och UPPLEVA lite. annat än slava inom hemtjänsten.


det tåls verkligen att tänka på.

och skulle man inte trivas så kostar en biljett hem 900 spänn.

inte värre än så.


så jag kanske sticker inom en snar framtid. 

Av Maria - 22 november 2008 16:47

nu ska jag äta middag (macka som vanligt ), sen snabbdusch, sen blir det vinar-kväll med dennis, per och fredrik. jag lyckas fanimej alltid va ensam tjej överallt. men det är ok. tjejer är falska lying bitches. jag vet för jag är en.


jag lämnar er med den här godbiten:


Slipknot- spit it out


(jag har sett dom live...bara så ni vet....ascoolt!....:P) 

Av Maria - 22 november 2008 13:26

Min pappa brukar alltid alltid spela eddie meduza, joddla med siv och liknande i bilen. i dag när han körde hem mig från jobbet började han spela slipknot. SLIPKNOT!

Och han diggade liksom. jag fattar ingenting. 

det var väldigt konstigt.


SLIPKNOT liksom!

Av Maria - 21 november 2008 17:20

jag blev inte bakfull i dag!...yey! jag kan börja dricka igen!...

var najs i går. jag, Rudi, hans söta mamma och pappa drack oss fulla och hade fina disskusioner sen tillslut åkte gitarren fram. jag tänker aldrig sluta tjata på rudi att han ska ställa upp i idol. han är sååå grym!

sen gick dom och la sig och jag och rudi gjorde grillade mackor och hade djupa disskusioner till halv fem i morse. var längesen vi sågs. har saknat han!!


i kväll: slapp, idol, god mat med familjen, upp fem i morron, jobba, hem och vila sen in till stan för att hitta på nåt skoj med dennis tennis.

och i morron ska jag cykla hem från jobbet. och ni som tycker jag tjatar sååå mkt om att det är så jobbigt så kan jag tala om att jag bor cirkus 1,8 mil från mitt jobb.

det är långt!

nu ska jag steka till min vegetariska mat. ingen aning vad det är. nåt pappa köpt. står bara " I stället för kyckling" . inget namn eller nåt. ser utländkst ut. kan ju va vad förnåt som helst. utom kyckling då.


catcha later babes.

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards