Alla inlägg under november 2008

Av Maria - 20 november 2008 16:57

En bra ledig dag. sov hur längesom helst, till halv elva (med hjälp av 3 sömnpiller). tog långfrukost, långdusch. sen in till söta syster, hennes sjuka make och hennes otroligt söta och OTROLIGT pigga trollunge. så vi drack kaffe, sen underhållde jag axel ett tag så att sandra kunde diska och plocka lite. axel tycker det är jätteroligt när man blåser han i ögonen och håller honom framför speglen. så han är rätt lätt att roa.

sen gick jag hem och fick för mig att efter att först sanerat mitt eget rum att storstäda resten av huset också. och tvättade två maskiner tvätt.

sen blev jag så trött så jag vilade en timme eller så.


nu äta jag middag (macka och yoggi) sen blir det in till Ruuuudi och dricka öl.

ja jag vet att det inte är helg. men när man jobbar helgerna får man dricka mitt i veckan.

det är helt legitimt.


jag är en glad flicka i dag med. det är nu ni ska klappa mig på huvudet och säga "goood for you, GOOD for you". 

Av Maria - 19 november 2008 19:56

såg en fin liten film nyss "Dedicated". jagtycker om konstiga kärleksfilmer där hopplösa människor blir förälskade i varandra och de ÄNTLIGEN finner kärleken när de precis gett upp osv osv.

jag skulle så gärna vilja va med om det. det var så länge sen jag verkligen kände något för någon. fjärilar i magen,längtan,saknad, vilja vara med personen hela tiden, att allt omkring en försvinner när man kysser personen.

jag har nästan glömt hur det känns.

tänk att bara exempelvis stöta i hop med någon ICA, krocka med vagnarna liksom, blickar som möts och man känner direkt. att den här personen är något speciellt . jag är en jävla hopplös romantiker trots allt.

jag tror det är där jag brister lite. för jag har dejtat en HEL DEL det senaste året men alltid alltid hittat nåt fel. nåt som inte stämde in i min fantasi av den perfekta partern. han som finns här livet bara för mig. för jag vill inte släppa den tanken att det faktiskt är så.

att det finns en själsfrände för alla. jag tror det är alltför många som bara "nöjer" sig för dom orkar helt enkelt inte jaga mer. och dom hittar någon dom trivs hyffsat med osv osv. men den riktiga passionen finns kanske alltid inte riktigt där. jag har själv gjort så alltför många gånger.

men det är inte DET jag vill ha. jag vill ha riktigt jävla underbar förälskelse.

men det är svårt.

jättesvårt.

var är du?

jag tänker inte dejta mer.

nu ska jag vänta på the magic moment. ICA-moment.

plötsligt händer det.

Av Maria - 19 november 2008 16:35

Jag är som en tant....så TRÖTT alltid. vill ligga i sängsängsäng. och det är kallt.

och alla ni jävlar som äääälskar hösten, det är såå mysigt med värmeljus, få krypa in i halsduk och mössa och få sitta inne framför brasan och mysa kan ju bara hålla käften.

hösten/ vintern SUGER.


jag vill ha sommar och solbrända ben året om.


nu ska jag till systeryster, kanske hör av mig sen. 

Av Maria - 18 november 2008 20:10

By the way så har jag blivit helt beroende av den här drycken. b`good fanta!

jag ska aldrig aldrig sluta dricka den.

jag hjärta den. 

Av Maria - 18 november 2008 19:36

Lite trött och hängig. jobbig, stressig och framförallt regnig dag på jobbet. och jag har hål på mina skor ju. kallt och blött.

var på ledsagning till läkarstationen med världens jävligaste bitter-tant. hade jag inte haft tystnadsplikt hade jag skrivit ut hennes namn här OCH adress och be er ringa på hennes dörr så fort ni får chansen och stoppa konstiga saker i hennes brevlåda. det är ingen som gillar henne ändå.

ibland är vårdjobbet jävligt otacksamt.


jag och camilla gick in till chefen i dag och slog näven i bordet och sa att nu vill vi fan veta hur lång tid vi ska vara kvar. ha lite jävla anställningsbevis och veta vilka avtal vi har egentligen. vi bara flyter på med våra extra-scheman.utan nån aning om hur lång tid vi har.

chefen svarade SOM VANLIGT: jaaa....vi vet inte än....det beror på behovet av extrapersonal. vi ska "räkna på det", kolla LAS-dagar, kanske ni får går ner lite i tid...bla bla bla......

så vi får fortsätta gå i ovisshet.

hon kan säga precis när hon vill att vi får sluta nästa vecka, eller nästa dag. man är ganska utnyttjad som timanställd.

aja, anyyyyhooow.


vad har mer hänt sen i går? inget typ. jag längtar till torsdag för då är jag ledig. då ska jag göra nåt roligt. då ska jag leka med någon.

jag vill i väg! på roadtrip! hänga med?

ja det är klart du vill! 

Av Maria - 17 november 2008 20:11

Jag kan inte sluta porrsurfa bilder på michael pitt.

jag KAN INTE SLUTA TITTA PÅ HAN.


jorå, så är det med det. 

Av Maria - 17 november 2008 20:09

ligg med mig?


please? 

Av Maria - 16 november 2008 19:29

folk älskar mig trots allt....wiiie!...:D.....fick samtal i natt av sluddrande man vars namn jag inte nämner här som sa att han älskade mig såååååå mycket. fast det var nog mest alkoholen som talade.


jahapp, jobbat i dag med. och ska jobba hela veckan med. men det är rätt ok. jag gillar mitt jobb. och mina jobbarkompisar. annars vanlig söndag. folk gömmer sig i soffan,under täcket, framför film, pizza och dricker vatten mot baksmällan. vilket jag slipper för en gångs skull!

fast jag ska krypa ner i soffan ändå. jag är töööött.

visste ni att jag sökt till "robinson" föressten? nej hur skulle ni kunna veta det.

anyhow, vi får la se om jag blir antagen. vilket jag betvivlar. jag har inga stora tits. eller kan hugga nacken av en höna. eller klara mig utan cigg och riktig mat så länge. men man blir ju såpakändis. och VEM vill inte bli det??

hö hö.


det är otroligt. helt ok humör hela veckan har jag haft. nästan dygnets alla vakna timmar. allt tråkigt jobbigt trist folk som säger nåt dumt. jag bara låter det rinna av mig. går in genom ena örat och utan genom andra.

jag har lärt mig nåt nytt.

ATT SKITA I SAKER OCH TING.


well well, alla är snygga i svartvitt eller hur??

mer svartvitt åt folket!


ps. jag är inte skallig. håret är under mössan. 

Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards