Alla inlägg under november 2008

Av Maria - 10 november 2008 19:53

Jag bara måste rekommendera en för en gångs skull skitbra skräckfilm som vi hyrde i går. "The mist". se den!

sitter och lyssnar på oasis, vet inte varför jag fick det för mig.

jag ska jobba så jävla mkt dom kommande 2 veckorna. fy fan. har njutit av min lediga dag så mkt jag bara kunde! staffan bjöd på riktig ledig-frukost. med ägg, yoggi, mackor med ost och kaffe och hela köret. har inte varit hungrig på hela dagen efter det. sen har jag slappat mkt i soffan /sängen, hjälpte josse lite att va barnvakt, slumrade på soffan lite till. tagit långdush och läst lite i min tradiga bok som aaaldrig tar slut. men den ska ju läsas den med.

vi ska till köpenhamn nån dag i veckan var det tänkt. vet inte hur jag ska få in det mellan jobben. men jag måste komma i väg lite!

kanske snela camilla vill jobba en extra dag. får fjäska lite.


2 dagar utan vare sig sobril eller sömntabletter. har väl varit sådär. i natt vaknade jag tusen gånger och bara väntade på att klockan skullle bli legitimt att gå upp. men jag ger mig inte. jag SKA lära mig sova naturligt nån gång. och jag SKA ta tag i min ångest utan ångestdämpande piller. jag vill bli fri från alla mediciner. helt och hållet.

och bara äta vitaminer.

som värsta hurtbullen.

äh lär ju aldrig hända ändå.

jag är fucked up in the head och min kropp KRÄVER kemikalier.

skit.


nåväl cigg och lide tv och njuta av det restrerande av denna dagen. också börjar allt på nytt i morron. yey!


Av Maria - 10 november 2008 18:18

Denna veckan har jag fått 3 komplimager att jag passar bra i mina glasögon. och det är ju en jävla tur för jag har inte råd med nya linser.

så jag blir nörd hädanefter.

nu ska jag duscha av mig lite svett och bebiskräk men återkommer säkert sen. 

Av Maria - 9 november 2008 17:59

Trodde aldrig det om mig. men jag har fått avsmak för alkohol. och det har varit så skönt att vara nykter hela helgen! slippa vakna med huvudvärk och spy galla hela dagen. och ångra allt man sagt och gjort dagen innan.

ska hålla mig nykter några helger till bara för det. i och för sig jobbar jag nästa helg med så det är skitsamma.

i morron kommer jag att få en drös påminnelse-lappar på räkningar. jag har ekonomisk kris denna månaden och har bara kunnat betala 2 av 7 räkningar. det ger mig ångest. jag blir stressad. och funderar och funderar på hur jag ska få i hop pengar. hora är liksom inget alternativ. funderar på att sälja min Ipod. men den är ju det käraste jag har! och min mobil får jag cirka 5 kronor för. den är köpt 2003 så... och nåt annat av värde har jag inte. tvn kanske? kanske datorn?

får se.


nu ska jag ta en dusch och bege mig till nogersund. så det så. 

Av Maria - 6 november 2008 19:42

En alldeles trevlig dag. jag och staffan var på stadshotellet och käkade thaimat, sen efter körde vi till nån jättefin skog utanför kristianstad med vattenbäckar och broar och shit och vandrade lite. skönt! sen åkte vi in till kristianstad och drack kaffe. sen har jag och josse varit inne hos sarre snyltat kaffe och pepparkakor. jag tog jättemånga.

mår bättre och bättre. är i alla fall på väg och rätt håll igen.

höga berg och djupa dalar. det är mitt liv. det gäller bara att härda ut dalarna och börja leva allt vad jag kan när jag kommer upp i bergen igen. för jag vet aldrig när jag ramlar ner nästa gång.

ibland tar det bara några dagar, ibland ett par veckor. och ibland har jag faktiskt hållt mig uppe i en månad i sträck.  det är dom perioderna som får mig att fortsätta leva överhuvudtaget.

men det jobbigaste är att jag vill SÅ mkt när jag är uppe. hinna med så mycket innan jag faller. jag blir nästan manisk. vill umgås så mkt som möjligt med mina vänner, gå på dom bästa festerna, handla upp alla mina pengar, och skratta tills jag gråter.

jag börjar bli mer och mer övertygad om att det inte är depression jag lider av utan manodepressivitet. psyket borde göra en ny bedömning på mig. kanske mediciner kan ändras. så att jag kan ligga på en "mellan-nivå" i stället för sjukt uppåt eller sjukt neråt. det är tärande både på kroppen och hjärnan att hastigt gå från det ena till det andra humöret. HELA TIDEN.

måste få nån ordning på det här.


och sist men inte minst vill säga att JOSSE du är den bästa lillasyster man kan ha. den finns ingen mer ödmjuk och snäll person än du. det finns ingen annan som gör en sån grej som att komma hem med en present en vanlig tisdag . som tänker på alla andra före dig själv. som kommer hem med frallor en söndagförmiddag. och jag tycker inte om att se dig sån här.

du är en underbar person. och syster.

jag brukar bara säga det på fyllan. men vet du vad. jag och alla vi andra i familjen älskar dig!


tihi. tjoflöjt i lingonskogen. jag är övertrött. men ska ändå ta sömntablett. för det är skönt att däcka.

läkemedelsmissbrukare jag?

ne ne ne 

Av Maria - 5 november 2008 19:51

Total förvirring på jobbet. jobbade på ett ställe jag aldrig jobbat på innan. var en nervvrak innan dagen var slut och jag fixat allt jag skulle göra. gett alla mediciner rätt, hittat till rätt lägenhet, letat efter tvättstugor, gissat mig till frukostar och hoppats på att jag lämnat rätt middag till rätt person.

jag har såååå svårt med koncentrationen! hade jag varit mitt vanliga jag hade jag fixat det som en plätt. skulle jag tro. 

käkar Sobril som godis. blir lugnare och mindre nervig men jag blir totalt dåsig och hade ett helvete att hålla mig vaken på jobbet. och jag har tackat ja till en massa extra dagar, utöver mitt vanliga schema. varför i helvete gör jag så för???

nåväl, ledig i morron i alla fall. jag ska sitta uppe hela natten. bara för att jag KAN. sen ska jag leka med staffan i morron. 

jag jobbar på julafton och nyårsafton såg jag i dag. yippieyey.

JAG HATAR VÅRDEN OCH DESS FÖRBANNADE JOBBTIDER.

nej skojar bara. tänk om min chef googlar mig och hittar hit. vad pinsamt. då kanske jag bli avskedad.

jag är ju jätteglad att jag har ett jobb förståss. i love it. LOVE it. ok?


jag är jätteröd i håret. jag hittar inga kläder som inte skär sig. jobbigt.

jag vill ha kaffe. och popcorn. men nog inte samtidigt.

josse ramlade i trappan innan. jag blev så förvånad över att det var HON och inte jag. stackars gumman. 


avslutar med en gammal bild som jag gillar. från vänster: älskade mammi, stående älskade mormor,  morbror anders, morbor åke, mammis tvllingbror bosse. det var tider det. när alla levde.


Av Maria - 4 november 2008 20:19

Det är nåt väldigt fel på mig.

jag vet inte riktigt vad det är.

funderar på att sjukskriva mig helt från jobbet. klarar knappt av att jobba.

mår konstigt. går i dimma. är inte helt närvarande här i världen. har ont i magen hela tiden. nervös. orolig.

jag tror ingen märker det på mig.

hoppas jag. tycker själv jag spelar ganska bra.

har ingen lust att prata med någon om det. därför visar jag inte det heller.


tappad lust. motivation. meningslöshet.

när jag till och med tappar lusten för det jag brukar tycka är roligt.

då blir jag rädd. 


Av Maria - 3 november 2008 09:32

jag lever lite grann igen. gårdagen var fruktansvärd. först trodde jag att det var bakfylla. men när jag spytt ungefär 38 gånger och jag inte orkade ta mig ur sängen på hela dagen så insåg jag att det måste varit nåt jag ätit eller en släng av maginfluensa PLUS bakfyllan.

varken åt eller drack nånting på hel gårdagen och tyckte bara enormt synd om mig själv. skönt att det har släppt i dag. har enrgi efter att ha legat i sängen i cirka 32 timmar. nästan lite liggsår.

har lite jag måste ta göra. tvätta, städa på mitt spyrum, och städa toaletten som jag grisade ner på fyllan. med en pennvässare. jag vässade alla mina sminkpennor rakt ner i badkaret och lite eller ganska mkt hamnade på golvet med. pappa blev galen. så jag får väl städa upp där i dag.

ska försöka få tag på staffan stalledräng och se om vi ska ta en fika. måste komma utanför dörrarna i dag känner jag.

by the way lördagen var rolig. vi var på Harrys och jag var fin i min nya klänning.

men jag skulle aldrig ätit den där falaflen mitt i natten. jag äter sällan snabbmat nuförtiden, eller mat överhuvudtaget så jag tror min mage fick en chock. och därför jag spydde hela dagen. jag bara vägrar troatt jag kan bli SÅ jävla bakfull.


anyhow, dags att ta tag i dagen! 

Av Maria - 1 november 2008 13:52

Ser ut som jag doppat huvudet i röd karamellfärg...he he he. färgade det värre än nånsin i går.

också brände jag mig i solariet som vanligt så jag har ont i ansiktet. jag fattar inte när min hud ska vänja sig vid solarie. har dock solat i 3 jävla år.

jag letar efter mat. i hela huset. hittar ingenting. förutom cornflakes och ostekta kotletter.

och 3 chokladbitar hittade jag. dom sparar jag. och ska njuta av dom senare. 

vi är fattiga allihopa här. och det märks.

vi har ingen mat till katterna. bara euroshopper-torrfoder som dom spyr upp när dom ätit det. stakkas kissar. jag tycker ju om dom.

i kväll blir det tamejfan fest. och jag har en hel låda öl. och nyköpt klänning.(129 kr, så den är väl så däääär). och tycker faktiskt det ska bli roligt.


en heel lång eftermiddag. vet inte riktigt vad jag ska hitta på. det är för kallt att gå ut. josse du får fan ta och komma hem nu! martin bara sover hela dagarna. jag behöver dig. att dricka kaffe med. och så där.

nu ska jag gå på matjakt igen. kanske hittar nåt i frysboxen. det har jag inte tittat! yey!

det finns hopp! 



Presentation

Omröstning

Anser du dig själv vara lycklig?
 Ja, absolut!
 Nej, långt i från
 På god väg dit...
 Har gett upp..

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards